Τούχελ: «Ο Καντέ είναι ο δικός μας Σαλάχ, ο δικός μας Ντε Μπρόινε, ο δικός μας Μπαπέ»

Τούχελ: «Ο Καντέ είναι ο δικός μας Σαλάχ, ο δικός μας Ντε Μπρόινε, ο δικός μας Μπαπέ»

Τούχελ: «Ο Καντέ είναι ο δικός μας Σαλάχ, ο δικός μας Ντε Μπρόινε, ο δικός μας Μπαπέ»

bet365

Ο Τόμας Τούχελ αποθέωσε τον Ν' Κολό Καντέ, τον οποίο χαρακτήρισε τον Μο Σαλάχ, τον Κέβιν Ντε Μπρόινε και τον Κιλιάν Μπαπέ της Τσέλσι.

Η Τσέλσι απέτυχε να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα στην έδρα της, έμεινε στο 1-1 με τη Λέστερ, αλλά τουλάχιστον κλείδωσε επί τους ουσίας μια θέση στην πρώτη τριάδα της Premier League. Η τρίτη θέση σύμφωνα με τον Τόμας Τούχελ είναι ιδιαίτερη σημαντική από τη στιγμή που η ομάδα αναγκάστηκε να δώσει αρκετά παιχνίδια στα μέσα της σεζόν, χωρίς τον κορυφαίο χαφ της, Ν' Κολό Καντέ.

Ο Γερμανός τεχνικός δεν θα μπορούσε να μην αποθεώσει τον Γάλλο μέσο τον οποίο και χαρακτήρισε τον Μοχάμεντ Σαλάχ, τον Κέβιν Ντε Μπρόινε και τον Κιλιάν Μπαπέ της Τσέλσι.

«Νομίζω πως είναι ο παίκτης κλειδί για εμάς και οι παίκτες-κλειδιά θα πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο. Έπαιξε μόλις το 40% των αγώνων φέτος, οπότε ίσως είναι θαύμα που τερματίσαμε 3οι. Είναι ο Μο Σαλάχ της Τσέλσι, είναι ο δικός μας Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, ο δικός μας Κέβιν Ντε Μπρόινε, τέτοιος παίκτης είναι. Είναι ο δικός μας Νεϊμάρ, ο δικός μας Κιλιάν Μπαπέ.

Είναι ο τύπος που κάνει τη διαφορά και αν τον έχεις μόνο στο 40% των αγώνων σου, αυτό είναι τεράστιο πρόβλημα. Με δεδομένο αυτό το ποσοστό, είναι μάλλον θαύμα τα αποτελέσματα που έχουμε φέρει. Είδα πως η Λίβερπουλ υπέφερε πέρυσι χωρίς τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ. Ναι, ο Ν' Κολό Καντέ είναι ο παίκτης κλειδί για εμάς και χρειάζεται να είναι στο χορτάρι», τόνισε χαρακτηριστικά ο Τούχελ στη συνέντευξη Τύπου.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα