Κόντε για Κλοπ: «Ο κάθε προπονητής πρέπει να ασχολείται μόνο με την ομάδα του»

Κόντε για Κλοπ: «Ο κάθε προπονητής πρέπει να ασχολείται μόνο με την ομάδα του»

bet365

Ο Αντόνιο Κόντε απάντησε στις δηλώσεις του Γιούργκεν Κλοπ για τον τρόπο παιχνιδιού της Τότεναμ.

Την περασμένη αγωνιστική, η Λίβερπουλ τα βρήκε σκούρα μιας και δεν μπόρεσε να σπάσει την άμυνα της Τότεναμ και η ισοπαλία (1-1) την έφερε πίσω στη μάχη του τίτλου. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Γιούργκεν Κλοπ ναι μεν εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την εικόνα της ομάδας του στο ματς, αλλά τόνισε πως ο τρόπος με τον οποίο αγωνίστηκε η Τότεναμ δεν του άρεσε.

Από την πλευρά του ο Αντόνιο Κόντε, απάντησε στην κριτική που του άσκησε ο Γερμανός τεχνικός των «Reds», λέγοντας χαρακτηριστικά πως κάθε προπονητής πρέπει να ασχολείται μόνο με την δικιά του ομάδα.

«Σέβομαι απεριόριστα τον Κλοπ και αυτός νομίζω πως σέβεται και μένα. Τόσο εγώ όσο και αυτός πρέπει να μάθουμε πως κατά την διάρκεια του ματς δεν πρέπει ποτέ να μιλάμε για τον αντίπαλο. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος στην δικιά σου ομάδα. Δεν είναι εύκολο αυτό όμως», είπε ο κόουτς των Άγγλων.

Στο ματς κόντρα στην Λίβερπουλ η ομάδα που είχε τις καθαρές ευκαιρίες για να έπαιρνε τη νίκη ήταν η Τότεναμ. Νομίζω πως ο Κλοπ κατάλαβε σε αυτό το ματς πως κέρδισε έναν βαθμό, όχι πως έχασε… δύο βαθμούς. Ήμασταν καλύτεροι. Ο Γκουαρντιόλα είπε πως η Λίβερπουλ έχει πάρει έναν τίτλο της Premier League τα τελευταία χρόνια και αυτό δείχνει το πόσο δύσκολο είναι να κατακτήσει κανείς την Premier League», ανέφερε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου, ο Αντόνιο Κόντε.

@Photo credits: Video Screen
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα