Φέρντιναντ: «Χωρίς τον Κριστιάνο ούτε δεκάδα η Γιουνάιτεντ»

Φέρντιναντ: «Χωρίς τον Κριστιάνο ούτε δεκάδα η Γιουνάιτεντ»

Κώστας Τόπας
Φέρντιναντ: «Χωρίς τον Κριστιάνο ούτε δεκάδα η Γιουνάιτεντ»

bet365

Ο Ρίο Φέρντιναντ ξέσπασε κατά των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που κρίνουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο, από τη μέρα που πάτησε το πόδι του στο «Ολντ Τράφορντ».

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας (18/4) την τραγική απώλεια ενός από τα νεογέννητα δίδυμά τους με τη Χεορχίνα Ροντρίγκες και το πρωί της Τετάρτης (20/4), πριν καν συμπληρωθούν 48 ώρες, βρήκε το ψυχικό σθένος, βρέθηκε στο Κάρινγκτον και πήρε μέρος στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Εως τώρα η συνεισφορά του στην ομάδα είναι κάτι παραπάνω από σημαντική, καθώς έως τώρα ο 37χρονος Πορτογάλος αστέρας είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας, με απολογισμό 21 τέρματα και τρεις ασίστ σε 34 συμμετοχές του για όλες τις διοργανώσεις. Η απουσία του στο ντέρμπι με την Λίβερπουλ ήταν ολοφάνερη και αποδείχθηκε ότι επηρέασε σε μεγάλο βαθμό την ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ.

Ο Ρίο Φέρντιναντ, με δηλώσεις του, ξέσπασε κατά των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που αναφέρουν τον Κριστιάνο ως… πρόβλημα για τους «κόκκινους διαβόλους». Οπως χαρακτηριστικά τόνισε ο παλαίμαχος αμυντικός του αγγλικού συλλόγου, χωρίς τον Πορτογάλο, η Γιουνάιτεντ θα πάλευε για μία θέση στην πρώτη δεκάδα της Premier League.

«Είδα μια πολύ κακή, μια άθλια εμφάνιση από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Έπρεπε να παλέψουν για να πάρουν μια εντός έδρας νίκη από την Νόριτς με 3-2! Και στο τέλος σώθηκαν χάρη στον 37χρονο Κριστιάνο Ρονάλντο. Έχουν το θράσος να λένε πως είναι αυτός το πρόβλημα για φέτος. Αν δεν ήταν αυτός, δεν μπορώ να φανταστώ που στο καλό θα ήταν αυτή η ομάδα! Θα παλεύαμε για να τερματίσουμε πάνω από την πρώτη δεκάδα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ρίο Φέρντιναντ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα