Κριστιάνο Ρονάλντο: Σοκ, ανακοίνωσε τον θάνατο του αγοριού από τα δίδυμα της Χεορχίνα

Κριστιάνο Ρονάλντο: Σοκ, ανακοίνωσε τον θάνατο του αγοριού από τα δίδυμα της Χεορχίνα

Newsroom
Κριστιάνο Ρονάλντο: Σοκ, ανακοίνωσε τον θάνατο του αγοριού από τα δίδυμα της Χεορχίνα

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Χεορχίνα Ροντρίγκες θρηνούν τον χαμό του ενός από νεογέννητα δίδυμά τους με τη Χεορχίνα.

Τις πιο δύσκολες στιγμές βιώνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η οικογένειά του. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι το αγόρι από τα νεογέννητα δίδυμα βρέφη του με την Χεορχίνα Ροντρίγκες έχασε τη ζωή του στη γέννα.

Η σύντροφος του CR7 βρισκόταν στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της, με το ζευγάρι να έχει γνωστοποιήσει νωρίτερα τον περασμένο Οκτώβριο ότι περίμεναν τον ερχομό διδύμων, ενός κοριτσιού κι ενός αγοριού. Το κοριτσάκι ήρθε κανονικά στον κόσμο, γεγονός που όπως δήλωσαν στην ανακοίνωσή τους είναι το μοναδικό το οποίο μπορεί να τους δώσει λίγη ελπίδα και χαρά σε αυτή την τραγική περίοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Κριστιάνο Ρονάλντο και Χεορχίνα Ροντρίγκες:

«Με βαθύτατη λύπη πρέπει να ανακοινώσουμε ότι το μωρό μας έφυγε από τη ζωή. Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορεί να νιώσει ένας γονιός. Μόνο η γέννηση της κόρης μας δίνει τη δύναμη να ζήσουμε τη στιγμή με κάποια ελπίδα και χαρά. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς και τις νοσοκόμες για όλη την εξειδικευμένη φροντίδα και την υποστήριξή τους. Είμαστε συντετριμμένοι για αυτή την απώλεια και ζητούμε ευγενικά τον σεβασμό της ιδιωτικότητας σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή. Μωρό μας, αγόρι μας, είσαι ο άγγελός μας. Θα σε αγαπάμε για πάντα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα