Ράνγκνικ: «Η Λίβερπουλ είναι έξι χρόνια μπροστά από εμάς»

Κώστας Τόπας
Ράνγκνικ: «Η Λίβερπουλ είναι έξι χρόνια μπροστά από εμάς»

bet365

Ο Ραλφ Ράνγκνικ παραδέχθηκε την χαοτική διαφορά που υπάρχει με την Λίβερπουλ, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως οι «Reds» είναι έξι χρόνια μπροστά.

Η Λίβερπουλ διέλυσε 4-0 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και σκαρφάλωσε στην κορυφή της Premier League με δυο βαθμούς περισσότερους από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων», Ραλφ Ράνγκνικ παραδέχθηκε πως υπάρχει μεγάλη διαφορά με την Λίβερπουλ, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως οι «Reds» είναι έξι χρόνια μπροστά.

«Είναι ντροπιαστικό, είναι απογοητευτικό, μας διέσυραν. Πρέπει όμως να το δεχτούμε και να καταλάβουμε πως η Λίβερπουλ είναι έξι χρόνια μπροστά από εμάς. Αυτή η ομάδα έχει 25 μονοθέσια της Formula 1.

Όταν ο Γιούργκεν ήρθε εδώ, η Λίβερπουλ τερμάτισε στην όγδοη θέση έχοντας κατά μέσο όρο 1.6 πόντους ανά αγώνα. Είναι σκληρή η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε αυτή την ώρα. Αυτή η ομάδα χρειάζεται να χτιστεί ξανά από την αρχή», τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ο Γερμανός προπονητής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα