Κουτίνιο: Η Άστον Βίλα θέλει να επαναδιαπραγματευτεί με τη Μπάρτσα τη ρήτρα αγοράς του

Νίκος Κικίδης
Κουτίνιο: Η Άστον Βίλα θέλει να επαναδιαπραγματευτεί με τη Μπάρτσα τη ρήτρα αγοράς του

bet365

Η Άστον Βίλα επιθυμεί να μονιμοποιήσει την παραμονή του Κουτίνιο στην Αγγλία, δίχως όμως να καταβάλει τα 40 εκατομμύρια ευρώ που ορίζει η ρήτρα αγοράς του από τη Μπάρτσα.

Η απόφαση να επιστρέψει στην Premier League για χάρη της Άστον Βίλα έχει αποδειχθεί ιδανική για τον Φιλίπε Κουτίνιο, ο οποίος δείχνει να έχει αφήσει οριστικά στο παρελθόν τις κάκιστες εμφανίσεις του με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Εμφανίσεις που τον συντρόφευαν καθ΄όλη τη διάρκεια της θητείας του στη Βαρκελώνη και ανάγκασαν τελικά τον σύλλογο να τον παραχωρήσει ως δανεικό με οψιόν αγοράς στους Villagers τον προηγούμενο Γενάρη.

Και η εντυπωσιακή του απόδοση στην Αγγλία φαίνεται πως έχει γεννήσει την επιθυμία στην Άστον Βίλα να μονιμοποιήσει την παρουσία του στο κλαμπ! Σύμφωνα με το «Skysports», οι Χωριάτες θέλουν να αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή τον Βραζιλιάνο, αλλά όχι για τα 40 εκατομμύρια ευρώ που ορίζει η τρέχουσα ρήτρα.

Αντίθετα ο σύλλογος σκοπεύει να κάτσει ξανά στο τραπέζι με τους Καταλανούς για να επαναδιαπραγματευτεί τους όρους της αγοράς, με την αντιπρόταση να αφορά καταβολή 20 εκατομμυρίων ευρώ για την ολοκλήρωση του deal.

Υπενθυμίζεται πως ο Κουτίνιο μετρούσε μόλις δυο γκολ σε 16 συμμετοχές στο πρώτο μισό της σεζόν με τη φανέλα της Μπάρτσα, ενώ σε τρεις μήνες με την Βίλα έχει καταφέρει ήδη να σκοράρει τέσσερις φορές και να μοιράσει τρεις ασίστ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα