Άστον Βίλα - Τότεναμ 0-4: «Tεσσάρα»... τετράδας με πρωταγωνιστή τον Σον

Βασίλης Μπαλατσός
Άστον Βίλα - Τότεναμ 0-4: «Tεσσάρα»... τετράδας με πρωταγωνιστή τον Σον

bet365

H Tότεναμ κέρδισε με 4-0 εκτός έδρας την Άστον Βίλα και αύξησε τη διαφορά της από την πέμπτη Άρσεναλ στους τρεις βαθμούς, έχοντας όμως παιχνίδι περισσότερο. Πρωταγωνιστής ο σκόρερ των τριών τερμάτων Χέουνγκ Μιν Σον, εξαιρετικοί Κέιν και Κουλουσέβσκι.

Η Τότεναμ δεν άφησε ανεκμετάλλευτα τα... δώρα της Άρσεναλ, η οποία ηττήθηκε στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας και στο «Emirates» από τη Μπράιτον, επικράτησε με 4-0 της Άστον Βίλα του Στίβεν Τζέραρντ στο «Villa Park» και αύξησε τη διαφορά της από την πέμπτη θέση της Premier League στους τρεις βαθμούς, έχοντας όμως παιχνίδι περισσότερο. Φανταστικός ο Χέουνγκ Μιν Σον, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ και πέρασε στη δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ με 17 τέρματα, ενώ εξαιρετικοί ήταν τόσο ο Χάρι Κέιν όσο και ο Ντέγιαν Κουλουσέβσκι.

Oι «Spurs» μπήκαν δυνατά το ματς και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3' με τον Κέιν να δοκιμάζει το πόδι του εκτός περιοχής, η μπάλα από τις κόντρες κατέληξε στον Σον μέσα στην περιοχή, ο οποίος με σουτ νίκησε τον Μαρτίνες. Οι «Χωριάτες»... συνήλθαν γρήγορα από το σοκ του γρήγορου γκολ της Τότεναμ και κυριάρχησαν στο πρώτο ημίχρονο, όμως ο Ούγκο Λιορίς κράτησε ανέπαφη την εστία του, κάνοντας εντυπωσιακές αποκρούσεις στα σουτ των Ράμσεϊ (17'), ΜακΓκιν (19'), Ινγκς (28'), Κας (45+3') και Κοουτίνιο (45+5').

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δεύτερο γκολ και στο δεύτερο μέρος, καθώς στο 50' ο Κέιν πέρασε τη μπάλα στον Κουλουσέβσκι και ο δανεικός εξτρέμ από τη Γιουβέντους με διαγώνιο σουτ έκανε το 0-2. Στο 66' ο Κέιν κέρδισε την κεφαλιά μετά από βαθιά μπαλιά, έβγαλε τον Σον σε θέση τετ α τετ με τον Μαρτίνες και ο Νοτιοκορεατής με εύστοχο πλασέ «τελείωσε» ουσιαστικά το ματς. Ο Σον έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Τότεναμ στο 71' όταν μετά από γύρισμα του Κουλουσέβσκι εκτέλεσε μέσα από την περιοχή και διαμόρφωσε το τελικό 4-0 για τους φιλοξενούμενους.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα