Άστον Βίλα - Τότεναμ 0-4: «Tεσσάρα»... τετράδας με πρωταγωνιστή τον Σον

Βασίλης Μπαλατσός
Άστον Βίλα - Τότεναμ 0-4: «Tεσσάρα»... τετράδας με πρωταγωνιστή τον Σον

bet365

H Tότεναμ κέρδισε με 4-0 εκτός έδρας την Άστον Βίλα και αύξησε τη διαφορά της από την πέμπτη Άρσεναλ στους τρεις βαθμούς, έχοντας όμως παιχνίδι περισσότερο. Πρωταγωνιστής ο σκόρερ των τριών τερμάτων Χέουνγκ Μιν Σον, εξαιρετικοί Κέιν και Κουλουσέβσκι.

Η Τότεναμ δεν άφησε ανεκμετάλλευτα τα... δώρα της Άρσεναλ, η οποία ηττήθηκε στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας και στο «Emirates» από τη Μπράιτον, επικράτησε με 4-0 της Άστον Βίλα του Στίβεν Τζέραρντ στο «Villa Park» και αύξησε τη διαφορά της από την πέμπτη θέση της Premier League στους τρεις βαθμούς, έχοντας όμως παιχνίδι περισσότερο. Φανταστικός ο Χέουνγκ Μιν Σον, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ και πέρασε στη δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ με 17 τέρματα, ενώ εξαιρετικοί ήταν τόσο ο Χάρι Κέιν όσο και ο Ντέγιαν Κουλουσέβσκι.

Oι «Spurs» μπήκαν δυνατά το ματς και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3' με τον Κέιν να δοκιμάζει το πόδι του εκτός περιοχής, η μπάλα από τις κόντρες κατέληξε στον Σον μέσα στην περιοχή, ο οποίος με σουτ νίκησε τον Μαρτίνες. Οι «Χωριάτες»... συνήλθαν γρήγορα από το σοκ του γρήγορου γκολ της Τότεναμ και κυριάρχησαν στο πρώτο ημίχρονο, όμως ο Ούγκο Λιορίς κράτησε ανέπαφη την εστία του, κάνοντας εντυπωσιακές αποκρούσεις στα σουτ των Ράμσεϊ (17'), ΜακΓκιν (19'), Ινγκς (28'), Κας (45+3') και Κοουτίνιο (45+5').

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δεύτερο γκολ και στο δεύτερο μέρος, καθώς στο 50' ο Κέιν πέρασε τη μπάλα στον Κουλουσέβσκι και ο δανεικός εξτρέμ από τη Γιουβέντους με διαγώνιο σουτ έκανε το 0-2. Στο 66' ο Κέιν κέρδισε την κεφαλιά μετά από βαθιά μπαλιά, έβγαλε τον Σον σε θέση τετ α τετ με τον Μαρτίνες και ο Νοτιοκορεατής με εύστοχο πλασέ «τελείωσε» ουσιαστικά το ματς. Ο Σον έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Τότεναμ στο 71' όταν μετά από γύρισμα του Κουλουσέβσκι εκτέλεσε μέσα από την περιοχή και διαμόρφωσε το τελικό 4-0 για τους φιλοξενούμενους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα