Κρίσταλ Πάλας - Άρσεναλ 3-0: Ο Βιεϊρά πλήγωσε την ομάδα της καρδιάς του

Κρίσταλ Πάλας - Άρσεναλ 3-0: Ο Βιεϊρά πλήγωσε την ομάδα της καρδιάς του

bet365

H Kρίσταλ Πάλας του Πατρίκ Βιεϊρά έκανε εξαιρετικό ματς, κέρδισε την Άρσεναλ με σκορ 3-0 και την άφησε στην πέμπτη θέση, πίσω από την Τότεναμ, καθώς τα «Σπιρούνια» υπερτερούν στην ισοβαθμία.

Ο Πατρίκ Βιεϊρά μπορεί να έχει γράψει ιστορία με την αγαπημένη του Άρσεναλ και να έχει έχει συνδέσει το όνομα του μαζί της, όμως σαν προπονητής δεν... χαρίζεται. Οι «Κανονιέρηδες» στο ματς του «Έμιρεϊτς» γλίτωσαν την ήττα στις καθυστερήσεις, χάρη στο γκολ του Λακαζέτ (2-2), όμως στο «Σέλχερστ Παρκ» οι «Αετοί» κέρδισαν τους Λονδρέζους με 3-0 και τους εμπόδισαν να επιστρέψουν στην τετράδα. Η Άρσεναλ έμεινε στην πέμπτη θέση με 54 βαθμούς, όσους έχει και η τέταρτη Τότεναμ, με τα «Σπιρούνια» να υπερτερούν στην ισοβαθμία, έχοντας παίξει όμως ένα παιχνίδι περισσότερο.

Οι γηπεδούχοι ήταν πιο απειλητικοί από την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα στο πρώτο μέρος και άνοιξαν το σκορ στο 16' όταν μετά από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Άντερσεν ο Ματετά με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Η Πάλας «χτύπησε» και δεύτερη φορά μέσα σε οκτώ λεπτά (24') με τον Αγιού να βγαίνει σε θέση... βολής μετά από εξαιρετική μπαλιά του Άντερσεν και να εκτελεί με εξαιρετικό πλασέ για το 2-0. Οι γηπεδούχοι είχαν στο 39' την ευκαιρία για το 3-0, όμως ο Ράμσντεϊλ απέκρουσε το σουτ του Ματετά.

Η Άρσεναλ ήταν πιο επιθετική στο δεύτερο μέρος και θα μπορούσε να σκοράρει στο 63' με τον Σμιθ Ρόου, ο οποίος νικήθηκε από τον Γκουαΐτα και στο 66' με τον Όντεγκααρντ που αστόχησε με σουτ μέσα από την περιοχή μετά το γύρισμα του Ενκέτια. Εν τέλει η Κρίσταλ Πάλας ήταν η ομάδα που σκόραρε στο δεύτερο μέρος με τον Ζαχά να κερδίζει πέναλτι από τον Όντεγκααρντ και να το εκτελεί εύστοχα για το τελικό 3-0. Ο Ενκέτια θα μπορούσε να μειώσει για τους φιλοξενούμενους στο 84', αλλά το σουτ του σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Άρσεναλ (Μικέλ Αρτέτα): Ράμσντεϊλ, Σοάρες (66' Ενκέτια), Ουάιτ, Γκάμπριελ, Ταβάρες (46' Μαρτινέλι), Παρτέι (75' Λοκόνγκα), Τσάκα, Σακά, Όντεγκααρντ, Σμιθ Ρόου, Λακαζέτ

Βαθμολογία:

premier league table

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα