Τσέλσι: Χωρίς μεταγραφές, χωρίς εισιτήρια, χωρίς... όνειρα

Τσέλσι: Χωρίς μεταγραφές, χωρίς εισιτήρια, χωρίς... όνειρα

Τσέλσι: Χωρίς μεταγραφές, χωρίς εισιτήρια, χωρίς... όνειρα

bet365

Η Τσέλσι στο καναβάτσο ελέω Αμπράμοβιτς! Στον «πάγο» η πώληση, τέρμα τα εισιτήρια, η μπουτίκ, οι μεταγραφές, οι ανανεώσεις συμβολαίων και σε σκέψεις οι χορηγοί!

Η βρετανική Κυβέρνηση αποφάσισε και ανακοίνωσε το απόλυτο μπλοκάρισμα της δραστηριότητας του Ρομάν Αμπράμοβιτς, συμπεριλαμβάνοντας το όνομά του στη λίστα με τους Ρώσους ολιγάρχες που έρχονται αντιμέτωποι με κυρώσεις ελέω πολέμου και Πούτιν.

Ο μεγιστάνας της Τσέλσι δεν μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα επιχειρηματικά και πέρα από τα δικά του δεμένα χέρια, επηρεάζεται σε απίστευτο βαθμό και το άμεσο μέλλον της Τσέλσι...

  • Πώληση... stop

Προφανώς και δεν μπορεί να γίνει απολύτως τίποτα στο θέμα της παραχώρησης των μετοχών από τον Ρομάν Αμπράμοβιτς σε οποιονδήποτε από τους πολλούς ενδιαφερόμενους που έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να πάρουν την Τσέλσι. Για την ακρίβεια, απαγορεύεται η πώληση του συλλόγου.

Όχι το σενάριο να... χαρίσει ο Ρώσος μεγιστάνας το κλαμπ, να το αφήσει εξ ολοκλήρου στην Κυβέρνηση για να μην έχει το βάρος της διαφαινόμενης – με τα υπάρχοντα δεδομένα – κατάρρευσης, έστω και προσωρινής, με αποτέλεσμα ν' απεμπλακεί και ν' αφήσει τους Βρετανούς ν' ασχοληθούν με το μέλλον της ομάδας.

  • Λεφτά έρχονται, αλλά μένουν «παγωμένα»

Τα ποσά από τα μπόνους των μεταγραφών, τα έσοδα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα και οτιδήποτυε αφορούσε σε συμφωνίες πριν την ανακοίνωση των κυρώσεων στον Ρώσο μεγιστάνα, θα συνεχίσουν να εισέρχονται στα ταμεία του συλλόγου. Μόνο που δεν θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

Μισθοί παικτών και υπαλλήλων του ποδοσφαιρικού οργανισμού που ονομάζεται Chelsea Football Club θα συνεχίσουν να καταβάλλονται, όμως, επικρατεί απόλυτη αβεβαιότητα για την συνέπεια και τη σταθερότητα αυτού.

  • Χορηγοί εξετάζουν παν ενδεχόμενο

Οι χορηγοί της Τσέλσι παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις γύρω από την κατάσταση στην ομάδα της πρωτεύουσας και φυσικά θα προετοιμάζουν τις κινήσεις τους. Δεν αποκλείεται να υπάρξει ακύρωση συμφωνιών που θα ζημιώσουν τρομερά τον σύλλογο σε επίπεδο εσόδων.

Ακόμα κι αν αυτά τα έσοδα δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Η εταιρεία «3» που διαφημίζεται στο μπροστινό μέρος της φανέλας, ήδη παρουσιάζεται ως ανήσυχη και σκεπτική για το μέλλον της συνεργασίας με την Τσέλσι...

  • Μεταγραφές, μπουτίκ, εισιτήρια και ανανεώσεις τέλος!

Τη δεδομένη χρονική στιγμή η Τσέλσι δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές. Και παράλληλα δεν μπορεί να προχωρήσει σε ανανεώσεις συμβολαίων. Ναι μεν θα μπορούσε να κάνει κουβέντες με ποδοσφαιριστές όπως είναι οι Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν και Ρούντιγκερ, αλλά... τέτοια ώρα, τέτοια λόγια. Ποιος μπορεί να εγγυηθεί για κάτι αυτή τη στιγμή στους «μπλε»; Οι τρεις προαναφερθέντες μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι.

Επιπλέον, η μπουτίκ της ομάδας κλείνει γιατί δεν επιτρέπεται η διάθεση προϊόντων του συλλόγου και επίσης, το «Στάμφορντ Μπριτζ» αδειάζει καθώς δεν θα υπάρχει η δυνατότητα εξασφάλισης εισιτηρίων από τον κόσμο! Το «παρών» στις εξέδρες θα δίνουν μονάχα οι κάτοχοι των διαρκείας που υπολογίζονται στους 28.000, με την χωρητικότητα του γηπέδου να φτάνει περί τις 41.837 θέσεις.

  • Τα λειτουργικά έξοδα με όριο

Η Τσέλσι θα συνεχίσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις με την ανάγκη να μην ξεπερνά το ποσό των 20.000 λιρών για τα ταξίδια που θα πραγματοποιεί, θα πρέπει να διευθετήσει τα ποσά που διαθέτει για την ασφάλεια, το Catering και τους stewards στα ματς και να μην ξεπερνά τις 500.000 ανά παιχνίδι.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα