Κριστιάνο Ρονάλντο: Οταν τα βρίσκει σκούρα βρίσκει πάντα τρόπους διαφυγής (vid)

Κώστας Τόπας
Κριστιάνο Ρονάλντο: Οταν τα βρίσκει σκούρα βρίσκει πάντα τρόπους διαφυγής (vid)

bet365

Το γεγονός ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν ήταν στο «Έτιχαντ» για τον αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι, δεν αποτέλεσε έκπληξη στους οπαδούς της Γιουβέντους, μιας και όταν τα έβλεπε σκούρα στους «μπιανκονέρι» ο Πορτογάλος αστέρας έβρισκε διάφορους τρόπους διαφυγής.

Μετά την ταπεινωτική ήττα με 4-1 από την Μάντσεστερ Σίτι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε στις προπονήσεις με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, όσο η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα συνέτριβε το σύνολο του Ραλφ Ράνγκνικ, ο Πορτογάλος αστέρας ήταν στην πατρίδα του. Το ταξίδι του 37χρονου αστέρα προκάλεσε έκπληξη στα αποδυτήρια της Γιουνάιτεντ λόγω της κρισιμότητας της αναμέτρησης με την Μάντσεστερ Σίτι, κάτι βέβαια που δεν ενόχλησε τον ίδιο.

Βέβαια, αυτή δεν ήταν και η πρώτη φορά που ο Κριστιάνο άφησε στα... κρύα του λουτρού την ομάδα πριν από κρίσιμη αναμέτρηση. Το παρελθόν έχει δείξει ότι ο έμπειρος επιθετικός το έχει ξανακάνει όσο αγωνιζόταν με τη φανέλα της Γιουβέντους.

  1. Αρχικά τον Οκτώβριο του 2019, ο Ρονάλντο έμεινε εκτός από τον τότε προπονητή του Μαουρίτσιο Σάρι για τον εκτός έδρας αγώνα εναντίον της Λέτσε. Αντί να βρίσκεται στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την προσπάθεια των συμπαικτών του, επέλεξε να πάει εκδρομή μαζί με την οικογένειά του στην εξοχή. Για την ιστορία η Γιουβέντους είχε αναδειχθεί 1-1 με την Λέτσε.
  2. Δύο εβδομάδες μετά ο Σάρι έκανε αλλαγή τον Ρονάλντο στο 55ο λεπτό της αναμέτρησης με τη Μίλαν. Στο σημείο που αποχώρησε ο Πορτογάλος, ο αγώνας ήταν στο 0-0 αλλά με την είσοδο του Πάουλο Ντιμπάλα, τα δεδομένα άλλαξαν, με την Γιουβέντους να παίρνει το τρίποντο στο τέλος χάρη στην «χρυσή» αλλαγή του Αργεντινού επιθετικού. Ο Κριστιάνο δεν ήταν ικανοποιημένος με την απόφαση του προπονητή του και αποχώρησε από το γήπεδο πριν το φινάλε του ντέρμπι.
  3. Τον Μάρτιο του 2020, λίγο πριν από το πρώτο lockdown στην Ιταλία, ο Ρονάλντο αναχώρησε για την πατρίδα του για να είναι κοντά στη μητέρα του στη Μαδέρα. Όταν λίγες μέρες αργότερα κυκλοφόρησε η είδηση ​​για το θετικό τεστ του Ντανιέλε Ρουγκάνι ο 37χρονος αστέρας βρισκόταν ήδη στο σπίτι του και ήταν ο πρώτος ξένος παίκτης της Γιουβέντους που έφυγε από τη χώρα. Αργότερα βρέθηκε θετικός και μπήκε σε καραντίνα στη Μαδέρα. Πολλοί κατηγόρησαν τον Ρονάλντο ότι δεν πήρε στα σοβαρά τα πρωτόκολλα του Covid και η απόφασή του αναμφίβολα οδήγησε άλλους ξένους παίκτες της Γιουβέντους να εγκαταλείψουν την Ιταλία τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες.
  4. Μετά την ήττα με 3-0 από τη Μίλαν τον περασμένο Μάιο, ο Ρονάλντο συναντήθηκε με τον Αντρέα Ανιέλι και τον Τζον Έλκαν στο Μαρανέλο της Ιταλίας για να συζητήσουν το μέλλον της συνεργασίας τους. Πολλοί από τους συμπαίκτες του δεν χάρηκαν που πραγματοποιήθηκε αυτή η συνάντηση, αν και σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν τα ιταλικά Μέσα, επρόκειτο για προγραμματισμένη επίσκεψη που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα κόντρα στη Μίλαν.
  5. Ο Ρονάλντο έφυγε από τη Γιουβέντους το περασμένο καλοκαίρι. Ξεκίνησε τη σεζόν με τους «μπιανκονέρι», παίζοντας 30 λεπτά στην ισοπαλία 2-2 κόντρα στην Ουντινέζε, πριν γίνει σαφές ότι ήταν έτοιμος να αποχωρήσει. Ο Πορτογάλος σταρ δεν είχε ενημερώσει κανέναν από τους συμπαίκτες για την απόφασή του να αποχωρήσει λίγες ημέρες μετά το ματς, με προορισμό το «Ολντ Τράφορντ» και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Εως τώρα η πορεία των «κόκκινων διαβόλων» στο πρωτάθλημα δεν είναι ικανοποιητική και ήδη έχουν κυκλοφορήσει φήμες στο Νησί περί αποχώρησης του Κριστιάνο Ρονάλντο από το «Ολντ Τράφορντ». Μάλιστα, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Πορτογάλος αστέρας έχει πάρει την απόφαση να φύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο τέλος της σεζόν αν η ομάδα του δεν προκριθεί στο Champions League. Κάτι που φαντάζει εφικτό μιας κι αυτή τη στιγμή είναι στην 5η θέση της κατάταξης έχοντας 47 βαθμούς και στο -1 από την τέταρτη Άρσεναλ.

Μένει να δούμε αν τα σενάρια επαληθευτούν στο τέλος της σεζόν και ο Ρονάλντο αποχωρήσει από την ομάδα του Μάντσεστερ για να υπογράψει στην Παρί Σεν Ζερμέν, προκειμένου να αγωνιστεί στο πλευρό των Νεϊμάρ και Λιονέλ Μέσι, συνθέτοντας μία τρομακτική επιθετική τριάδα...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα