«Ο Κριστιάνο σχεδιάζει την αποχώρησή του από την Γιουνάιτεντ και την μεταγραφή του στην Παρί»

Κώστας Τόπας
«Ο Κριστιάνο σχεδιάζει την αποχώρησή του από την Γιουνάιτεντ και την μεταγραφή του στην Παρί»

bet365

Χλωμό είναι το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα ο Πορτογάλος αστέρας έχει πάρει ήδη την απόφαση να αποχωρήσει, με προορισμό την Παρί Σεν Ζερμέν του Λιονέλ Μέσι.

Το «FootballTransfers» αναφέρει ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε την απόφαση να φύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο τέλος της σεζόν αν η ομάδα του δεν προκριθεί στο Champions League. Κάτι που φαντάζει εφικτό μιας κι αυτή τη στιγμή οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι στην 5η θέση της κατάταξης έχοντας 47 βαθμούς και στο -1 από την τέταρτη Άρσεναλ.

Η προτεραιότητα του Κριστιάνο Ρονάλντο όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα είναι να υπογράψει στην Παρί Σεν Ζερμέν, για να αγωνιστεί στο πλευρό των Νεϊμάρ και Λιονέλ Μέσι, συνθέτοντας μία τρομακτική επιθετική τριάδα.

Ο Πορτογάλος αστέρας ήταν η μεγαλύτερη απουσία των «κόκκινων διαβόλων» στο ντέρμπι με την Μάντσεστερ Σίτι στο «Έτιχαντ». Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποφάσισε να μεταβεί στην πατρίδα του, για να σχεδιάσει την αποχώρησή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να μετακομίσει στην Παρί Σεν Ζερμέν, σύμφωνα με το «FootballTransfers».

Ο Πορτογάλος αστέρας τη φετινή σεζόν μετράει 15 τέρματα και τρεις ασίστ σε 31 συμμετοχές που έχει δώσει τη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις. Η κριτική που δέχεται από Μέσα της Αγγλίας είναι έντονη, ειδικά το τελευταίο διάστημα που δεν διανύει και την καλύτερη του περίοδο. Μένει αν δούμε αν τα σενάρια περί αποχώρησης του από την Γιουνάιτεντ θα επαληθευτούν στο τέλος της σεζόν...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα