Γουέστ Χαμ - Γουλβς 1-0: Ανώτεροι οι Χάμερς και στο -2 από την τετράδα (vid)

Newsroom
Γουέστ Χαμ - Γουλβς 1-0: Ανώτεροι οι Χάμερς και στο -2 από την τετράδα (vid)

bet365

Το γκολ του Σούτσεκ αποδείχθηκε αρκετό για τη Γουέστ Χαμ ώστε να επισφραγίσει την ανωτερότητά της απέναντι στη Γουλβς (1-0), πλησιάζοντας έτσι στο -2 από την 4η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Συνέχεια στο αήττητο σερί και νίκη που την κρατά κοντά στην τετράδα πέτυχε η Γουέστ Χαμ, επικρατώντας με 1-0 της αρνητικής απόψε, Γουλβς.

Σε κλίμα συγκίνησης και καθολικής συμπαράστασης προς τον Άντρεϊ Γιαρμολένκο και την Ουκρανία, οι Χάμερς έβγαλαν τον καλό τους εαυτό και με τους Αντόνιο-Σούτσεκ-Ράις σε μεγάλη μέρα επέβαλε την κυριαρχία της απέναντι στους ράθυμους και στατικούς Λύκους.

Ο Ζοσέ Σα κρατούσε το μηδέν για σχεδόν μία ώρα αγώνα (ο Ράις είχε επίσης δοκάρι σε τρομερό σουτ στο πρώτο ημίχρονο), αλλά στο 59' δεν ήταν δυνατόν να αντιδράσει, όταν από την ιδανική ασίστ του Αντόνιο, ο Σούτσεκ πλάσαρε με προβολή από τη μικρή περιοχή για το 1-0.

Γενικά ο Πορτογάλος κίπερ έσωσε τη Γουλβς από αρκετά γκολ στη συνέχεια, όπως με την απόκρουση στο τελείωμα του Μπόουεν, όμως, επιθετικά η ομάδα του απογοήτευσε και το γκολ του Τσέχου καθόρισε τις τύχες του αγώνα, στέλνοντας τη Γουέστ Χαμ στους 45 βαθμούς, δύο λιγότερους από την 4η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στην 8η θέση με 40 βαθμούς η ομάδα του Μπρούνο Λαζ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα