Έρικσεν - Δρ.Στιούαρτ: «Είναι αποτελεσματικός ο απινιδωτής»

Έρικσεν - Δρ.Στιούαρτ: «Είναι αποτελεσματικός ο απινιδωτής»

Κώστας Ζάλιαρης
Έρικσεν - Δρ.Στιούαρτ: «Είναι αποτελεσματικός ο απινιδωτής»

bet365

Ο Κρίστιαν Έρικσεν ετοιμάζεται για το τεράστιο come-back σε επίσημο παιχνίδι 8 μήνες μετά το καρδιακό επεισόδιο και θα πρέπει να είναι απόλυτα ήρεμος στον αγωνιστικό χώρο, όπως αναφέρει Διευθυντής Αθλητικής Καρδιολογίας.

Ο κόουτς της Μπρέντφορντ, Τόμας Φρανκ, γνωστοποίησε πως ο Δανός μεσοεπιθετικός θα κάνει το πολυαναμενόμενο... νέο ντεμπούτο του στην Premier League στο ματς με την Νιούκαστλ και αυτό έχει προκαλέσει τεράστιο ενθουσιασμό στον κόσμο!

Ο Έρικσεν, 8 μήνες μετά το καρδιακό επεισόδιο στο Euro και την μεγάλη νίκη ζωής, είναι πανέτοιμος να πατήσει χορτάρι και να παίξει στο ανώτερο επαγγελματικό επίπεδο για να βοηθήσει τους «bees» που τον εμπιστεύθηκαν.

Η Daily Mail επικοινώνησε με τον Διευθυντή Αθλητικής Καρδιολογίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, Δόκτωρ Στιούαρτ και αυτός αναφέρθηκε στον εσωτερινό απινιδωτή που έχει ο πολύπειρος χαφ για να παίξει, λέγοντας:

«Θα ήμουν πολύ χαλαρός στην περίπτωσή του. Αυτοί οι μηχανισμοί είναι τρομερά αποτελεσματικοί και μπορούν να οδηγήσουν σε μια παντελώς φυσιολογική ζωή. Αρκετοί επαγγελματίες αθλητές συνεχίζουν την καριέρα τους με τέτοιο απινιδωτή και ίσως ο κόσμος να μην το γνωρίζει καν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα