Μπέρνλι - Τότεναμ 1-0: Έμειναν στo... «Έτιχαντ» οι Λονδρέζοι και έχασαν από την ουραγό

Βασίλης Μπαλατσός
Μπέρνλι - Τότεναμ 1-0: Έμειναν στo... «Έτιχαντ» οι Λονδρέζοι και έχασαν από την ουραγό

bet365

H Τότεναμ έμεινε στους... πανηγυρισμούς της μεγάλης νίκης επί της Μάντσεστερ Σίτι και ηττήθηκε στο «Ταρφ Μουρ» από την ουραγό Μπέρνλι. «Τεσσάρα» της Κρίσταλ Πάλας στην έδρα της Γουότφορντ.

H Tότεναμ δεν κατάφερε να δώσει ακόμα μεγαλύτερη αξία στο σπουδαίο της διπλό στο «Έτιχαντ» κόντρα στην πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα, καθώς γνώρισε την ήττα στο «Ταρφ Μουρ» από την ουραγό Μπέρνλι με 1-0 και έμεινε πίσω στην «κούρσα» της τετράδας. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε έμεινε στο -3 από Γουέστ Χαμ (5η) και Άρσεναλ (6η) και στο -7 από την 4η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχοντας όμως δυο ματς λιγότερα από το σύνολο του Ραλφ Ράγκνικ.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να «σβήσουν» το ματς και να το πάνε στον ρυθμό που τους βολεύει με λίγες φάσεις. Τα «Σπιρούνια» έκαναν αισθητή την παρουσία τους στο 48' με το σουτ του Χάρι Κέιν να σταματάει πάνω σε αμυντικό πριν καταλήξει στα δίχτυα, ενώ στο 70' ο Ντέγιαν Κουλουσέφσκι αστόχησε με σουτ μέσα από την περιοχή.

Η Μπέρνλι περίμενε την ευκαιρία της και αυτή ήρθε στο 71' από στατική φάση. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπράουνχιλ ο Mπεν Μι βρήκε τον χώρο και με κεφαλιά νίκησε τον Γιορίς, πετυχαίνοντας το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση. Με τη νίκη του η ομάδα του Σον Ντάις αναρριχήθηκε στη 18η θέση με 20 βαθμούς και άφησε πίσω της τη Νόριτς και τη Γουότφορντ, ενώ μείωσε τη διαφορά της από τη Νιούκαστλ στο τρίποντο έχοντας ματς λιγότερο.

«Ξέσπασε» στη Γουότφορντ η Κρίσταλ Πάλας

Η Κρίσταλ Πάλας μετά από έξι παιχνίδια χωρίς νίκη στην Premier League (τρεις ήττες και ισάριθμές ισοπαλίες) ξέσπασε στην έδρα της Γουότφορντ, την οποία συνέτριψε με 4-1 και επέσρεψε στις νίκες. Ο Ματετά άνοιξε το σκορ στο 15' για τους φιλοξενούμενους, με τον Σισοκό να απαντάει για τους γηπεδούχους μετά από τρία λεπτά (18'). Ο Γκάλαχερ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην Πάλας με το γκολ του στο 42'. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ζαχά με δύο γκολ μέσα σε πέντα λεπτά (85' και 90').

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα