Λιντς - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Εννέα συλλήψεις οπαδών από τις αστυνομικές αρχές

Νίκος Κικίδης
Λιντς - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Εννέα συλλήψεις οπαδών από τις αστυνομικές αρχές

bet365

Σε εννέα συλλήψεις οπαδών προχώρησε η Αστυνομία του Γιόρκσαϊρ λόγω μικροεπεισοδίων στις εξέδρες κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Λιντς - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η «φλόγα» που αναζωπυρώνεται μεταξύ Λιντς και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως και η ισχυρή αντιπαλότητα που τις διέπει, δεν λέει να κοπάσει. Και τελευταία υπενθύμιση για την διαχρονική κόντρα που χωρίζει τα δυο «στρατόπεδα» ήταν τα μικροεπεισόδια που σημειώθηκαν στο «Ελαντ Ρόουντ» κατά την αναμέτρηση της Κυριακής (20/2).

Από το κέρμα που εκτοξεύτηκε από φίλους των γηπεδούχων προς τη μεριά του Άντονι Ελάνγκα, μέχρι την γενικότερη αναστάτωση που υπήρξε στις κερκίδες, ήταν εμφανές πως η μεταξύ τους συνάντηση δεν διεξήχθη υπό το πιο «φιλικό» κλίμα.

Όπως έγινε μάλιστα γνωστό, η πρωτόγνωρη αστυνομική παρουσία στο γήπεδο δεν ήταν ικανή για να αποτρέψει καθολικά τα επεισόδια, με τις Αρχές να αναγκάζονται να προβούν σε εννέα συλλήψεις για να διασφαλίσουν την τάξη!

«Δεν υπήρχε κάποια σημαντική αναταραχή, αλλά σημειώθηκαν μερικά περιστατικά στο γήπεδο πριν από τον αγώνα και μικρά επεισόδια κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού» ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των Αρχών του Γιόρκσαϊρ, με τη Λιντς από την πλευρά της να παίρνει την σκυτάλη και να αναγγέλλει ποινές για τους δράστες που εκτόξευσαν αντικείμενα εντός του αγωνιστικού χώρου.

«Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να εντοπίσουμε τους οπαδούς που πέταξαν αντικείμενα εντός του γηπέδου. Όποιος φίλαθλος βρεθεί να έχει πετάξει αντικείμενα θα τιμωρηθεί με ισόβιο αποκλεισμό από τους αγώνες μας», προειδοποίησαν τα Παγώνια.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα