Ζουμά: Χάνει τη θέση του από την εθνική Γαλλίας μετά την κακοποίηση της γάτας του

Κώστας Τόπας
Ζουμά: Χάνει τη θέση του από την εθνική Γαλλίας μετά την κακοποίηση της γάτας του

bet365

Ο Ντιντιέ Ντεσάν δεν πρόκειται να καλέσει ξανά τον Κερτ Ζουμά στην εθνική Γαλλίας, μετά την κακοποίηση της γάτας του, σύμφωνα με το ESPN.

Λίγους μήνες πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Κερτ Ζούμα έβαλε σε κίνδυνο τη διεθνή του καριέρα.

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός είχε πάρει μέρος στην τελευταία συγκέντρωση των «μπλε» τον περασμένο Νοέμβριο και μάλιστα είχε παίξει ολόκληρο το ματς στη Φινλανδία (2-0), ωστόσο η υπόθεση με την κακοποίηση της γάτας του φέρνει εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του στους «τρικολόρ».

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το «ESPN», ο Ντιντιέ Ντεσάν αφού καταδίκασε την απαράδεκτη συμπεριφορά του Κερτ Ζουμά, στη συνέχεια πήρε την απόφαση να μην ξανακαλέσει τον 27χρονο στόπερ της Γουέστ Χαμ, στην εθνική Γαλλίας.

«Έμεινα έκπληκτος από τον Κερτ Ζούμα. Είναι κάτι απαράδεκτο και σκληρό. Είμαι σίγουρος ότι το κατάλαβε. Αυτές οι εικόνες είναι σοκαριστικές και αφόρητες», τόνισε χαρακτηριστικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γαλλίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κερτ Ζουμά τιμωρήθηκε για το αδίκημα στο οποίο υπέπεσε, καθώς τού επιβλήθηκε πρόστιμο 250.000 λιρών ενώ μάλιστα απειλείται μέχρι και με φυλάκιση τεσσάρων ετών στη Γαλλία.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα