Βαθμολογία Premier League: Μόνο η Λίβερπουλ «βλέπει» τη Σίτι, εκτός εξάδας η Τότεναμ

Newsroom
Βαθμολογία Premier League: Μόνο η Λίβερπουλ «βλέπει» τη Σίτι, εκτός εξάδας η Τότεναμ

bet365

Η Μάντσεστερ Σίτι απέκτησε διψήφια διαφορά από τη 2η θέση και μόνο η Λίβερπουλ που έχει δύο ματς λιγότερα μπορεί να επιστρέψει στο κόλπο του τίτλου. Έχασε την ευκαιρία της η Τότεναμ.

Μετά το «στοπ» στο νικηφόρο σερί των 12 αγώνων από τη Σαουθάμπτον, η Μάντσεστερ Σίτι επέστρεψε στα τρίποντα, επικρατώντας στο... ρελαντί της Μπρέντφορντ (2-0) κι ανέβασε τη διαφορά από τη 2η Λίβερπουλ σε διψήφια επίπεδα (+12). Οι Reds, όμως, εξακολουθούν να έχουν δικαίωμα στην ελπίδα ότι μπορούν να επανέλθουν στη συζήτηση του τίτλου, αφού έχουν δύο ματς λιγότερα. Το ένα κόντρα στη Λέστερ το βράδυ της Πέμπτης (10/2), όπου με νίκη η ψαλίδα μπορεί να κλείσει ξανά σε μονοψήφια τιμή. Η νίκη των Πολιτών, αντίθετα, κράτησε σε «απαγορευτική» απόσταση την Τσέλσι, που από το -13 έχει ήδη πετάξει λευκή πετσέτα στη διεκδίκηση του τίτλου.

Στη «μάχη» της τετράδας και της Ευρώπης, η Τότεναμ μετά την εντός έδρας ήττα-σοκ με ανατροπή από τη Σαουθάμπτον παρέμεινε εκτός εξάδας, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να προσπεράσει την Άρσεναλ και να βρεθεί στο -1 από την 4η Γουέστ Χαμ με τρία ματς λιγότερα! Παρ΄ όλα αυτά, εξακολουθεί να έχει τον πρώτο λόγο μαζί με τους Κανονιέρηδες, λόγω των αγώνων που εκκρεμούν.

Στο έργο της παραμονής, για τη Νόριτς κάθε βαθμός μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμος, αλλά προς το παρόν δεν είναι αρκετός για να τη βγάλει από την επικίνδυνη ζώνη. Τα Καναρίνια προηγήθηκαν από τα 40'' κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, στο φινάλε, όμως, έμειναν στο 1-1 κι έτσι έχασαν τη δική τους ευκαιρία να προσπεράσουν έστω και προσωρινά τη Νιούκαστλ και να πιάσουν την Έβερτον στους 19 βαθμούς.

Αναλυτικά η βαθμολογία:

Η βαθμολογία της Premier League

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα