Μάντσεστερ Σίτι - Μπρέντφορντ 2-0: Χαλαρά και στο +12 από τη Λίβερπουλ!

Newsroom
Μάντσεστερ Σίτι - Μπρέντφορντ 2-0: Χαλαρά και στο +12 από τη Λίβερπουλ!

bet365

Η Σίτι επικράτησε εύκολα 2-0 της Μπρέντφορντ και βρέθηκε στο +12 από τη Λίβερπουλ. Κάζο για την Τότεναμ, γνώρισε εντός έδρας ήττα 3-2 από τη Σαουθάμπτον.

Ακάθεκτη η Σίτι στο δρόμο για την κούπα, νίκησε 2-0 εντός έδρας τη Μπρέντφορντ και βρέθηκε στο +12 από τη Λίβερπουλ, αλλά με δυο ματς περισσότερα. Η ομάδα του Γκουαρδιόλα έμεινε αήττητη για 14ο σερί ματς, ενώ συνέχισε την παράδοση που τη θέλει να μη χάνει την Τετάρτη, μιας και έφτασε τις 18 διαδοχικές νίκες.

Η ομάδα του Τόμας Φρανκ ήταν καλά οργανωμένη στο πρώτο ημίωρο, είχε κλείσει τους χώρους και δεν άφηνε τη Σίτι να φανεί απειλητική. Ωστόσο, μετά το 30΄η πίεση έγινε εντονότερη, ο Στέρλινγκ σε δυο περιπτώσεις δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά, τα κατάφερε όμως στο 39'. Ο διεθνής επιθετικός κέρδισε πέναλτι από το μαρκάρισμα του Ρόερσλαβ και ο Μαχρέζ από την άσπρη βούλα δεν αστόχησε πετυχαίνοντας το 1-0.

Ο Ζοάο Κανσέλο ήταν ορεξάτος στο δεύτερο μέρος, ωστόσο σε τρεις περιπτώσεις δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα. Το γκολ... ηρεμίας για τη Σίτι ήρθε στο 69' από γκάφα του Ράγια. Ο γκολκίπερ της Μπρέντφορντ έδωσε... πάσα στον Στέρλινγκ, ο τελευταίος αστόχησε, αλλά ο Ντε Μπρόινε πήρε το ριμπάουντ και διαμόρφωσε το 2-0.

Σούπερ ανατροπή της Σαουθάμπτον και δεύτερη σερί ήττα η Τότεναμ

Διπλό μετά από έξι χρόνια πανηγύρισε η Σαουθάμπτον στην έδρα της Τότεναμ! Οι Άγιοι σφράγισαν τρομερή ανατροπή μέσα σε ένα τρίλεπτο προς το φινάλε και έφυγαν θριαμβευτές από το Λονδίνο, παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ. Το αυτογκόλ του Μπεντνάρεκ έβαλε από νωρίς μπροστά τους Σπερς (18’), η ομάδα του Ραλφ Χάσενχουτλ απάντησε με τον «καυτό» Αρμάντο Μπρόγια μόλις στο 23’, όμως, στο δεύτερο μέρος ο Σον έβαλε ξανά μπροστά τους γηπεδούχους. Δύο κεφαλιές των Ελιουνούσι και Άνταμς από ισάριθμες σέντρες του Γουόρντ-Πράουζ από τα δεξιά, ωστόσο, μετέτρεψαν στο 82’ το 2-1 σε 2-3 και σφράγισαν έτσι μια τεράστια ανατροπή, καθώς και τη δεύτερη σερί ήττα για τον Κόντε και την ομάδα του, μετά το χαμένο ντέρμπι κόντρα στην Τσέλσι.

Εχασε την ευκαιρία η Νόριτς, ματσάρα στο Βίλα Παρκ

Ισόπαλη 1-1 με την Κρίσταλ Πάλας αναδείχθηκε η Νόριτς, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να βρεθεί ξανά εκτός επικίνδυνης ζώνης. Ο Πούκι άνοιξε το σκορ πριν τη συμπλήρωση του πρώτου λεπτού. Η Πάλας ήταν καλύτερη στην επανάληψη, ισοφάρισε με τον Ζαχά, όμως ο Ιβοριανός αποδείχθηκε μοιραίος, αφού στο 63' έχασε πέναλτι.

Αστον Βίλα και Λιντς αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3 σε μια συναρπαστική αναμέτρηση. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Τζέιμς στο 9', ωστόσο η η Βίλα απάντησε με τρία γκολ σε 13 λεπτά. Ο Κουτίνιο πέτυχε το 1-1 στο 30' και ο Ράμσεϊ με δυο γκολ (38', 43') πέτυχε το 3-1. Ο Τζέιμς στο 45' μείωσε σε 3-2 και ο Γιορέντε χάρισε το βαθμό.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα