Κριστιάνο: Το brand name CR7 είναι 7 φορές μεγαλύτερο από το όνομα της Γιουνάιτεντ!

Κριστιάνο: Το brand name CR7 είναι 7 φορές μεγαλύτερο από το όνομα της Γιουνάιτεντ!

Κώστας Ζάλιαρης
Κριστιάνο: Το brand name CR7 είναι 7 φορές μεγαλύτερο από το όνομα της Γιουνάιτεντ!

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε ο πρώτος άνθρωπος με λογαριασμό που έχει 400 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram και το μέγεθος του ονόματός του, ξεπερνά κατά 7 φορές αυτό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Είναι η εποχή που τα ονόματα των αθλητών και των προσωπικοτήτων που έχουν πάνω τους τα φώτα απ' όλες τις κάμερες, αποκτούν αξία μεγαλύτερη από... σταθερές ιδέες και συλλόγους.

Και κάτι τέτοιο συμβαίνει αυτή τη στιγμή και με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο CR7 έχει γιγαντώσει τόσο πολύ την φήμη του ονόματός του, που αποτελεί ένα brand name που έπιασε απίθανους αριθμούς στο Instagram.

Πρόκειται πλέον για τον πρώτο άνθρωπο με λογαριασμό στον οποίο βρίσκονται 400 εκατομμύρια ακόλουθοι. Φυσικά, αυτός ο αριθμός είναι πολύ μεγαλύτερος από τους followers που έχουν οι μεγαλύτεροι σύλλογοι στην Ευρώπη και αυτό αντικατοπτρίζεται και στην περίπτωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονται μόλις στους 54,7 εκατομμύρια ακόλουθους, δηλαδή είναι 7 φορές μικρότερος ο αριθμός του κλαμπ, από αυτόν που έχει ΜΟΝΟΣ του ένας άνθρωπος!

Τα 400 εκατομμύρια των ακολούθων του Κριστιάνο, για να το καταλάβει κάποιος πολύ καλύτερα, είναι το σύνολο του πληθυσμού των ΗΠΑ, Καναδά και Αυστραλίας!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα