Τρίπιερ: «Ο Σιμεόνε είναι ακούραστος»

Newsroom
Τρίπιερ: «Ο Σιμεόνε είναι ακούραστος»

bet365

Συνέντευξη στο «The Athletic» παραχώρησε ο Κίραν Τρίπιερ, η πρώτη μεταγραφή της περιόδου των Αράβων στη Νιουκάστλ, και φυσικά δεν ξέχασε το πέρασμά του από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο διεθνής Άγγλος μπακ, Κίραν Τρίπιερ, είναι πρώτη μεταγραφή της νέας εποχής της Νιουκάστλ, μετακομίζοντας τον Δεκέμβριο από την πρωτεύουσα της Ισπανίας και την Ατλέτικο Μαδρίτης στην πόλη του Ηνωμένου Βασιλείου. Ο έμπειρος αμυντικός στη συνέντευξη που έδωσε στο «The Athletic» αναφέρθηκε στη θητεία του στην Ατλέτικο Μαδρίτης υπό τον Ντιέγκο Σιμεόνε.

Όπως είπε τόσο ο προπονητής της Ατλέτι, όσο και ο πρόεδρος του συλλόγου δεν ήθελαν να αποχωρήσει, αλλά κάποιοι οικογενειακοί λόγοι τον ανάγκασαν να επιστρέψει στο σπίτι του και από τις ομάδες του Βορρά μόνο η Νιουκάστλ εξέφρασε ενδιαφέρον.

«Είχα πολλές συζητήσεις με τον Σιμεόνε και τον πρόεδρο της Ατλέτικο. Δεν ήθελαν να φύγω, αλλά κάποιοι οικογενειακοί λόγοι με οδηγήσαν να γυρίσω σπίτι. Ήθελα να επιστρέψω στον Βορρά και μόνο η Νιουκάστλ ενδιαφερόταν για την απόκτησή μου εκεί. Μετά το Euro υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον από την Γιουνάιτεντ. Η Ατλέτικο ζήτησε την ρήτρα μου και ήταν πολλά χρήματα για κάποιον 30 χρονών, οπότε καταλαβαίνω που η Γιουνάιτεντ έκανε πίσω», σημείωσε.

Αναφορικά στην συνεργασία του με τον Τσόλο, τόνισε: «Ο Σιμεόνε με βοηθήσε πολύ, με έκανε να παίζω σε συνθήκες που ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσα ως ποδοσφαιριστής. Όταν τον βλέπεις στον πάγκο, έτσι είναι και σε κάθε προπόνηση, σε κάθε παιχνίδι, είναι ακούραστος» και συνέχισε σημειώνοντας: «πολλοί άνθρωποι είπαν ότι το να πάω στην Ατλέτικο ήταν κακή επιλογή και πως δεν θα καταφέρω να πάω μακριά με τον Σιμεόνε, αλλά δεν το σκέφτηκα. Ήμουν κοντά στην Νάπολι, αλλά όταν ήρθε η Ατλέτικο σκέφτηκα, θα το δοκιμάσω».

«Θα ήθελα πολύ να δω τον Σιμεόνε να δουλεύει στην Αγγλία. Ξέρω ότι μάθαινε αγγλικά πριν από ένα χρόνο», ανέφερε μεταξύ άλλων.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα