Κόντε: «Πρόκειται για χάος, πρώτη φορά βλέπω αγώνα να αναβάλλεται λόγω τραυματισμών»

Νίκος Κικίδης
Κόντε: «Πρόκειται για χάος, πρώτη φορά βλέπω αγώνα να αναβάλλεται λόγω τραυματισμών»

bet365

Δυσαρεστημένος από την απόφαση της Premier League να αναβάλλει το ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου εμφανίστηκε ο Αντόνιο Κόντε, ο οποίος έκανε λόγο για χαοτική διαχείριση και δημιουργία τετελεσμένων.

Έντονη παραμένει η δυσαρέσκεια εντός της Τότεναμ μετά την απόφαση της Premier League να αναβάλλει το ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου απέναντι στην Άρσεναλ.

Από την πρώτη στιγμή οι Spurs φάνηκαν αντίθετοι με το αίτημα της συμπολίτισσας, καθώς οι απουσίες των Κανονιέρηδων δεν αφορούσαν αποκλειστικά κρούσματα Covid-19, όμως προς έκπληξή τους η διοργανώτρια αρχή του αγγλικού πρωταθλήματος τάχθηκε με το μέρος των αντιπάλων και ανακοίνωσε την ματαίωση του αγώνα.

Λίγες μέρες αργότερα, ο τεχνικός των Σπιρουνιών, Αντόνιο Κόντε, επανέφερε το ζήτημα στο προσκήνιο και έκανε λόγο για χαοτική διαχείριση από την Premier League, τονίζοντας παράλληλα πως είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του που βλέπει αγώνα να αναβάλλεται λόγω τραυματισμών.

«Πρόκειται για χάος, αυτή είναι η αλήθεια. Υπάρχουν μια με δυο ομάδες που έχουν παίξει όλα τους τα παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Η Premier League ήταν πολύ αυστηρή όταν εμφανίστηκαν κρούσματα στο προπονητικό μας κέντρο και δεν ήθελε να αναβάλλει το ματς με Λέστερ, επειδή νωρίτερα το παιχνίδι με Μπέρνλι ματαιώθηκε λόγω χιονιού. Μετά συνέβησαν όλα αυτά και προκαλούν γέλιο γιατί άλλαξαν εντελώς την προσέγγισή τους.

Πρέπει να πάρεις την απόφαση να αναβάλλεις παιχνίδια γιε ένα λόγο: όταν υπάρχουν κρούσματα Covid. Όχι για τραυματισμούς, ούτε για απουσίες λόγω εθνικών. Η αναβολή του ντέρμπι με την Άρσεναλ ήταν πολύ περίεργη, επειδή πλέον μπορούν να συμβούν τα πάντα. Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που βλέπω μια διοργανώτρια αρχή να αναβάλλει παιχνίδι για τραυματισμούς. Είναι πολύ περίεργο και με εκπλήσσει» ήταν τα λόγια του.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα