Τότεναμ: Συμφώνησε με τον θηριώδη Αντάμα Τραορέ

Τότεναμ: Συμφώνησε με τον θηριώδη Αντάμα Τραορέ

Κώστας Τόπας
Τότεναμ: Συμφώνησε με τον θηριώδη Αντάμα Τραορέ

bet365

Σε μία σπουδαία μεταγραφική απόκτηση πρόκειται να προβεί η Τότεναμ, καθώς τα βρήκε σε όλα με τον Αντάμα Τραορέ και απομένει η έγκριση από πλευράς Γουλβς.

Ο Αντόνιο Κόντε θέλει να βάλει τη δική του πινελιά στην Τότεναμ αποκτώντας μερικούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα μπορέσουν να κάνουν τη διαφορά και να οδηγήσουν τον σύλλογο σε επιτυχίες. Από την άλλη μάλιστα ο Ιταλός τεχνικός έχει καταλήξει ήδη στη «μαύρη λίστα» με τους παίκτες που θέλει να αποχωρήσουν.

Ο Κόντε εισηγήθηκε την απόκτηση του Αντάμα Τραορέ από την Γουλβς. Μετά τον τραυματισμό του Σον, τον οποίο πρόκειται να χάσει για ένα μήνα, η Τότεναμ είναι θετική στην απόκτηση του Ισπανού εξτρέμ. Η διοίκηση των «σπιρουνιών» άκουσε τις απαιτήσεις του προπονητή της και προχώρησε την υπόθεση για την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Από την πλευρά του Αντάμα Τραορέ φέρεται να πείστηκε από το πλάνο της Τότεναμ κι αποδέχθηκε την πρόταση που του κατέθεσαν. Το μόνο που απομένει πλέον είναι η έγκριση της Γουλβς, η οποία δεν θα δυσκολευτεί να πει το πολυπόθητο «ναι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα