Κόντε: Η «μαύρη λίστα» του στην Τότεναμ

Κόντε: Η «μαύρη λίστα» του στην Τότεναμ

Κώστας Τόπας
Κόντε: Η «μαύρη λίστα» του στην Τότεναμ

bet365

Ο Αντόνιο Κόντε φαίνεται να έχει καταλήξει στους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζει και που θα επιθυμούσε να του αδειάσουν χώρο από το ρόστερ και το μπάτζετ.

Τον περασμένο Νοέμβριο η Τότεναμ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Αντόνιο Κόντε, με σκοπό η ομάδα να μπει ξανά στο μονοπάτι των επιτυχιών. Εως τώρα στα 12 παιχνίδια που έχει καθοδηγήσει τον σύλλογο, ο 52χρονος Ιταλός τεχνικός μετράει επτά νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες.

Λίγους μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στους Λονδρέζους, ο Αντόνιο Κόντε, σύμφωνα με το ESPN, έχει καταλήξει στη «μαύρη λίστα» με τους παίκτες που θέλει να αποχωρήσουν.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το δημοσίευμα πάνω από έξι παίκτες θα πρέπει να ξεκινήσουν να ψάχνουν για την επόμενη ομάδα τους. Μάλιστα, το «αφεντικό» της ομάδας, Ντάνιελ Λέβι, θα στηρίξει τις αποφάσεις του Αντόνιο Κόντε και θα καλύψει όλα όσα απαιτήσει ο έμπειρος τεχνικός.

Οι παίκτες που βρίσκονται κοντά στην έξοδο είναι οι Ντέλε Άλι, Στίβεν Μπέργκβαϊν, Ματ Ντόχερτι και Τανγκί Εντομπελέ, ενώ ο Ιταλός θα ήταν ανοιχτός σε ενδεχόμενο παραχώρησης των Τζαφέτ Τανγκάνγκα και Τζιοβάνι Λο Σέλσο. Βέβαια, το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι αυτοί δεν γίνεται να αποχωρήσουν κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, καθώς μία τέτοια επιχείρηση είναι εξαιρετικά δύσκολη...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα