Μπενίτεθ: Kατηγορεί την οικονομική κατάσταση της Έβερτον για την απόλυσή του

Μπενίτεθ: Kατηγορεί την οικονομική κατάσταση της Έβερτον για την απόλυσή του

Κώστας Τόπας
Μπενίτεθ: Kατηγορεί την οικονομική κατάσταση της Έβερτον για την απόλυσή του

bet365

Ο Ράφαελ Μπενίτεθ έριξε τα πυρά του εναντίον της διοίκησης της Έβερτον, μετά το τέλος του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας σε συνδυασμό με την βαθμολογική της συγκομιδή είχαν φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τον Ράφαελ Μπενίτεθ. Η τελευταία ήττα από τη Νόριτς ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για την διοίκηση των «ζαχαρωτών» η οποία προχώρησε στην απομάκρυνση του 61χρονου προπονητή.

Ο Ισπανός από την πλευρά του μέσω δήλωσης, εξέφρασε τα παράπονα του για την οικονομική κατάσταση του συλλόγου αλλά και για τους τραυματισμούς που ταλαιπώρησαν την ομάδα, τονίζοντας πως αυτοί ήταν οι δύο βασικοί λόγοι της απομάκρυνσης του.

«Ξέραμε ότι δεν θα ήταν εύκολο και ήταν μια μεγάλη πρόκληση, τόσο συναισθηματικά όσο και επαγγελματικά. Από την πρώτη μέρα, το προσωπικό μου και εγώ εργαζόμασταν όπως κάνουμε πάντα, με απόλυτη αφοσίωση και συγκέντρωση. Οχι μόνο έπρεπε να πάρουμε αποτελέσματα, αλλά έπρεπε επίσης να κερδίσουμε τις καρδιές των ανθρώπων. Η οικονομική κατάσταση και ύστερα οι τραυματισμοί που ακολούθησαν το έκαναν ακόμα πιο δύσκολο.

Είμαι πεπεισμένος ότι θα ήμασταν καλύτερα όταν επέστρεφαν οι παίκτες από τους τραυματισμούς και με τις αφίξεις των νέων ποδοσφαιριστών. Ο δρόμος προς την επιτυχία δεν είναι εύκολος και δυστυχώς στις μέρες μας στο ποδόσφαιρο υπάρχει αναζήτηση για άμεσα αποτελέσματα και πάντα όλο και λιγότερο υπομονή. Δυστυχώς οι συνθήκες καθόρισαν τα αποτελέσματα και δεν θα είναι δυνατό να συνεχιστεί αυτό το έργο. Σε κάθε περίπτωση, ευχαριστώ το διοικητικό συμβούλιο, το προσωπικό, τους παίκτες και τους φιλάθλους που μας στήριξαν αυτό το διάστημα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ράφα Μπενίτεθ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα