Ζοσέ Σα: Η απόκρουση «buzzer-beater» στο φάουλ του Φερνάντες και η αποθέωση στην αγκαλιά των συμπαικτών του (vid)

Ζοσέ Σα: Η απόκρουση «buzzer-beater» στο φάουλ του Φερνάντες και η αποθέωση στην αγκαλιά των συμπαικτών του (vid)

bet365

Ο Ζοσέ Σα κράτησε το 1-0 της Γουλβς κόντρα στη Γιουνάιτεντ αποκρούοντας εντυπωσιακά το φάουλ του Μπρούνο Φερνάντες στο 90+5' και «πνίγηκε» στην αγκαλιά των συμπαικτών του που έσπευσαν να τον αποθεώσουν.

Οι αριθμοί μιλούσαν για τον πιο αποτελεσματικό, αν όχι τον κορυφαίο κίπερ στον πρώτο γύρο της Premier League. Και η εμφάνισή του απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πιστοποίησε την κλάση και την τρομερή σεζόν που διανύει ο Ζοσέ Σα με τη Γουλβς. Ο Πορτογάλος πρώην κίπερ του Ολυμπιακού κράτησε για άλλη μια φορά το μηδέν στην εστία του, σφραγίζοντας το ιστορικό διπλό των Λύκων στο «Ολντ Τράφορντ» μετά από 41 χρόνια με απόκρουση... buzzer-beater σε δύσκολο απευθείας φάουλ του Μπρούνο Φερνάντες, στο 90+5'!

Ο Σα δεν ξεγελάστηκε από την επιλογή του συμπατριώτη του να στείλει τη μπάλα στη γωνία, κράτησε το 0-1 μέχρι τέλους κι αμέσως σύσσωμοι οι συμπαίκτες του έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν για τη σωτήρια επέμβασή του. Μετά το τελευταίο σφύριγμα, η αποθέωση συνεχίστηκε από τον προπονητή, Μπρούνο Λάζε και τους αναπληρωματικούς που άπαντες θέλησαν να σφίξουν το χέρι στον βασικό τους κίπερ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα