Ζοζέ Σα: «Τα χρόνια στον Ολυμπιακό με βοήθησαν πολύ»

Newsroom
Ζοζέ Σα: «Τα χρόνια στον Ολυμπιακό με βοήθησαν πολύ»

bet365

Ο Πορτογάλος γκολκίπερ της Γουλβς, Ζοζέ Σα, έδωσε συνέντευξη στο Sky Sports και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη θητεία του στον Ολυμπιακό.

Ο Ζοζέ Σα έδωσε συνέντευξη στο Sky Sports και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πέρασμά του από τον Ολυμπιακό. Ο γκολκίπερ της Γουλβς ανέφερε πως «τα τρία χρόνια στον Ολυμπιακό με βοήθησαν, έπαιζα πολύ και ανταπτύχθηκα, χρειαζόμουν την αυτοπεποίθηση αυτή. Τα χρόνια μου εκεί ήταν πολύ καλά».

Όταν κλήθηκε να σχολιάσει το πρόσφατο σχόλιο του Γκάρι Νέβιλ, ο οποίος τον χαρακτήρισε ως την καλύτερη μεταγραφή της σεζόν στην Αγγλία, ο 28χρονος σημείωσε: «Είναι καλό να βλέπεις έναν θρύλο, έναν τύπο με μεγάλο όνομα στο ποδόσφαιρο, να μιλάει για μένα. Φυσικά, με χαροποίησε πολύ γιατί είμαστε στο καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο, κατά τη γνώμη μου».

Ο Ίβηρας κίπερ πρόσθεσε: «Ακόμη και πριν έρθω στη Γουλβς, μου άρεσε να βγαίνω από το τέρμα μου. Μου αρέσει να κερδίζω την μπάλα όταν παίζεται πίσω από την άμυνα. Αλλά εδώ δουλεύουμε πολύ γιατί ο προπονητής θέλει τους αμυντικούς να είναι ψηλά, οπότε πρέπει να είμαι εκεί για να τους βοηθήσω».

Ρωτήθηκε και για τον συμπατριώτη του, Ρουί Πατρίσιο, ο οποίος έφυγε από τη Γουλβς για να πάει στη Ρόμα, ανοίγοντάς του το δρόμο για τη μεταγραφή στην Premier League: «Ο Ρούι είναι πολύ καλός τερματοφύλακας, οπότε ήταν δύσκολο να τον αντικαταστήσω, καθόλου εύκολο. Αλλά έχουμε μια πολύ καλή ομάδα εδώ. Με βοήθησαν να προσαρμοστώ στο πρωτάθλημα, στο ποδόσφαιρο και αυτό όχι μόνο με βοήθησε πολύ αλλά μου έδωσε την αυτοπεποίθηση να τους βοηθήσω κι εγώ. Ίσως εάν ερχόμουν ένα χρόνο νωρίτερα να ήταν επίσης καλό. Αλλά νομίζω ότι αν περίμενα άλλον έναν χρόνο, ίσως θα ήταν πολύ αργά. Ήρθα την καλύτερη στιγμή».

Στον αγώνα εναντίον της Σαουθάμπτον ο Σα είχε ασίστ, στο γκολ του Ραούλ Χιμένεθ. Γι' αυτό ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού είπε: «Νομίζω ότι ήταν η πρώτη μου ασίστ. Θα μπορούσα να είχα δύο ή τρία στον Ολυμπιακό αλλά δεν σκόραραν. Ο Ραούλ σκόραρε. Προσπαθώ να κάνω διαφορετικά πράγματα. Αν μπορώ να βοηθήσω, θα προσπαθήσω να κάνω αυτή την πάσα όταν μπορώ γιατί έχουμε παίκτες που μπορούν να το κάνουν».

Τη Δευτέρα (3/1, 19.30) η Γιουνάιτεντ κοντράρεται με τη Γουλβς και ο Σα θα αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη του Κριστιάνο Ρονάλντο. «Έχω προπονηθεί μαζί του, αλλά δεν έπαιξα ποτέ εναντίον του. Θα είναι εκπληκτικά δύσκολο. Θέλουμε να κερδίσουμε στο Old Trafford. Ήρθα εδώ για να παίξω σε αυτά τα υπέροχα γήπεδα. Αυτός ήταν ο στόχος. Μπορούμε να πάμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και παλεύουμε για αυτό» δήλωσε ο Σα.

@Photo credits: INTIME
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα