Μάντσεστερ Σίτι – Λέστερ: Η πολυφωνία στο σκοράρισμα κατέγραψε ιστορική επίδοση (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Μάντσεστερ Σίτι – Λέστερ: Η πολυφωνία στο σκοράρισμα κατέγραψε ιστορική επίδοση (vids)

bet365

Οι περισσότεροι διαφορετικοί σκόρερ σε ένα ματς τα τελευταία 17 χρόνια κατεγράφησαν στο εντυπωσιακό 6-3 της Μάντσεστερ Σίτι επί της Λέστερ στην Boxing Day του 2021.

Οι «πολίτες» αν και είχαν πετύχει 4 τέρματα από το πρώτο μέρος, είδαν τις «αλεπούδες» στο πρώτο 20λεπτο του δευτέρου μέρους να σκοράρουν τρεις φορές και να κάνουν το ματς... θρίλερ.

Παρ' όλα αυτά η αρμάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα άλλες δυο φορές για το τελικό 6-3 και στο σύνολό τους, οχτώ διαφορετικοί ποδοσφαιριστές βρήκαν το δρόμο προς το βάθος της εστίας στο Etihad, το απόγευμα της Κυριακής, 26ης του Δεκέμβρη του 2021.

Αυτή η πολυφωνία στο σκοράρισμα σε ένα ματς είναι η μεγαλύτερη των τελευταίων 17 ετών, αφού, η αμέσως καλύτερη επίδοση ήταν οι 9 διαφορετικοί σκόρερ στο 5-4 της Άρσεναλ επί της Τότεναμ τον Νοέμβρη του 2004. Σημειώνεται πως στη συγκεκριμένη επίδοση καταμετρούνται παιχνίδια στα οποία έχουν επιτευχθεί κανονικά γκολ κι όχι αυτογκόλ...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα