Τσιμίκας: Ο Greek Scouser μαθαίνει την τοπική διάλεκτο των Μέρσεϊσαϊντερς

Τσιμίκας: Ο Greek Scouser μαθαίνει την τοπική διάλεκτο των Μέρσεϊσαϊντερς

Κώστας Τόπας
Τσιμίκας: Ο Greek Scouser μαθαίνει την τοπική διάλεκτο των Μέρσεϊσαϊντερς

bet365

Ο Κώστας Τσιμίκας το έριξε στη μελέτη διαβάζοντας ένα βιβλίο για το πώς να μάθει την τοπική διάλεκτο και τις συνήθειες των Λιβερπούλιανς.

Ο αγώνας της Λίβερπουλ με την Λιντς, η οποία ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή (26/12) στις 14:30 δεν θα πραγματοποιηθεί, λόγω κρουσμάτων που εντοπίστηκαν στις τάξεις των «παγωνιών».

Εκμεταλλευόμενος την αναβολή, ο Κώστας Τσιμίκας, βρήκε την ευκαιρία και τον χρόνο να χαλαρώσει. Στη φωτογραφία μάλιστα που ανήρτησε στα social media, ο Έλληνας διεθνής μπακ, κάθεται σε μία πολυθρόνα και απολαμβάνει τη συντροφιά ενός βιβλίου.

Το συγκεκριμένο βιβλίο έχει ως τίτλο «Lern yerself SCOUSE» και με αυτό καταλαβαίνει κανείς πως πρόκειται για ένα βιβλίο με το οποίο ο Τσιμίκας, προσπαθεί να μάθει την τοπική διάλεκτο των Μέρσεϊσαϊντερς.

Ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού, έχει χαρακτηριστεί από τον κόσμο «Greek Scouser» και γι’ αυτό ήταν λογικό το συγκεκριμένο ποστάρισμα να ενθουσιάσει αρκετούς. Ένας εξ αυτών ήταν και ο συμπαίκτης του στην Λίβερπουλ, Αντριάν, ο οποίος έγραψε: «The greek scouser».

Ο Τσιμίκας και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του θα επιστρέψουν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις την Τρίτη (28/12) για τον αγώνα με την Λέστερ. Εκεί όπου ο 25χρονος μπακ αναμένεται να πάρει θέση βασικού, λόγω τιμωρίας του Ρόμπερτσον, όπως ακριβώς αναμένεται να πάρει και στο ντέρμπι με την Τσέλσι στο Λονδίνο στις 2 Ιανουαρίου.

Εως τώρα ο Έλληνας διεθνής μπακ μετράει 13 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη Λίβερπουλ, εκ των οποίων στις δέκα ήταν στη βασική ενδεκάδα, ενώ έχει μοιράσει και δυο ασίστ.

@Photo credits: IG: tsimikas21
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα