H βαθμολογία της Premier League: Συνεχίζεται το «θρίλερ»

Βασίλης Μπαλατσός
H βαθμολογία της Premier League: Συνεχίζεται το «θρίλερ»

bet365

H Μάντσεστέρ Σίτι κέρδισε τη Γουλβς και παραμένει στη πρώτη θέση, όμως έχει τη Λίβερπουλ και τη Τσέλσι σε απόσταση αναπνοής.

Το «θρίλερ» για τη πρωτιά της Premier League καλά κρατεί. Τα τρία φαβορί για τη κατάκτηση του τίτλου, η Μάντσετσερ Σίτι, η Λίβερπουλ και η Τσέλσι μπορεί να δυσκολεύτηκαν όμως κατάφεραν να προσθέσουν ακόμα ένα τρίποντο στη συγκομιδή τους. Οι «Πολίτες»... λύγισαν τη Γουλβς των δέκα παικτών, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ νίκησε την Άστον Βίλα του Στίβεν Τζέραρντ χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σαλάχ, ενώ οι «Μπλε» χρειάστηκαν δυο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι του Ζορζίνιο για να υποτάξουν τη Λιντς.

Οι «γαλάζιοι» του Μάντσεστερ παραμένουν πρώτοι στη βαθμολογία με 38 βαθμούς, η Λίβερπουλ είναι δεύτερη με έναν βαθμό λιγότερο (37 β.), ενώ η κάτοχος του Champions League, Tσέλσι ακολουθεί με 36 βαθμούς.

Η βαθμολογία:

ada

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα