Λίβερπουλ - Άστον Βίλα 1-0: Ο Σαλάχ στεναχώρησε τον θρύλο κι έστειλε τους Reds στο -1!

Newsroom
Λίβερπουλ - Άστον Βίλα 1-0: Ο Σαλάχ στεναχώρησε τον θρύλο κι έστειλε τους Reds στο -1!

bet365

Το Ανφιλντ ανατρίχιασε με την επιστροφή του Τζέραρντ, όμως στο τέλος αποθέωσε τον Σαλάχ, ο οποίος με το γκολ του έδωσε τη νίκη 1-0 στη Λίβερπουλ κόντρα στη Βίλα και την έστειλε στο -1 από την κορυφή!

Το Ανφιλντ έστειλε στιγμές μοναδικές με την επιστροφή του Στίβεν Τζέραρντ, ο θρύλος της ομάδας βούρκωσε στην αποθέωση από τους οπαδούς, όμως στο τέλος έφυγε με... σκυμμένο κεφάλι. Η Αστον Βίλα ήταν εξαιρετικά στημένη, έβαλε δύσκολα στους Reds, αλλά ο Σαλάχ ήταν εκεί ακόμα μια φορά για να σώσει την κατάσταση, να σκοράρει και να στείλε τη Λίβερπουλ στο -1 από την κορυφή. Ο Αιγύπτιος σταρ έχει συμμετοχή σε 30 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, όταν κανένας άλλος παίκτης της Premier δεν έχει συμμετοχή σε περισσότερα από 15. Οι «κόκκινοι» είχαν κυριαρχία στο πρώτο ημίχρονο, δεν κατάφερναν να βάλουν ένταση στο παιχνίδι τους στο μεγαλύτερο κομμάτι, ούτε δημιούργησαν πολλά κλασσικές ευκαιρίες. Ο Ρόμπερτσον στο 16', ο Τσάμπερλεϊν στο 19' και λίγο αργότερα ο Σαλάχ δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Τελικά στο 65ο λεπτό οι «κόκκινοι» κατάφεραν να βρουν τον τρόπο να απειλήσουν την άμυνα της Βίλα, με τον Τάιρον Μινγκς να γκρεμίζει τον Σαλάχ που μπήκε στην περιοχή από δεξιά. Ο Αιγύπτιος πέτυχε το 1-0 από την άσπρη βούλα φτάνοντας τα 21 γκολ! H Άστον Βίλα έφτασε προσπάθησε να φανεί απειλητική, ζήτησε ένα πέναλτι σε λάθος του Αλισον και πτώση του Ινγκς, αλλά δεν κατάφερε κάτι περισσότερο.

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Άλισον, Αλεξάντερ - Άρνολντ, Φαν Ντάικ, Μάτιπ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Τιάγκο (84΄Μίλνερ), Χέντερσον, Μανέ (88΄Μιναμίνο), Σαλάχ, Τσάμπερλεϊν (67΄Ζότα)

Άστον Βίλα (Στίβεν Τζέραρντ): Μαρτίνεζ, Κας, Κόνσα, Μινγκς, Τάργκετ, Νακάμπα (57΄Σανσόν), Λουίζ, ΜακΓκίν, Ράμσεϊ (74΄Ίνγκς), Γιανγκ (69΄Μπουέντια), Ουότκινς

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα