Ομπαμεγιάνγκ - Άρσεναλ: Ο Αρτέτα τον άφησε εκτός αποστολής λόγω πειθαρχικού παραπτώματος

Newsroom
Ομπαμεγιάνγκ - Άρσεναλ: Ο Αρτέτα τον άφησε εκτός αποστολής λόγω πειθαρχικού παραπτώματος

bet365

Ο Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ έμεινε εκτός αποστολής για το ματς με τη Σαουθάμπτον κι ο Μικέλ Αρτέτα αποκάλυψε ότι ο λόγος ήταν πειθαρχικός κι όχι αγωνιστικός ή σχετικός με τραυματισμό.

Η προβληματική φετινή σεζόν διογκώνεται για τον Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ στην Άρσεναλ. Εκτός από τη μεγαλύτερη επιθετική ανομβρία που βιώνει από την ημέρα που μετακόμισε στο Νησί, ο Γκαμπονέζος στράικερ υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα, υποχρεώνοντας έτσι τον Μικέλ Αρτέτα να τον αφήσει εκτός αποστολής για το ματς κόντρα στη Σαουθάμπτον.

«Δυστυχώς εξ αιτίας ενός πειθαρχικού παραπτώματος. Νομίζω είμαστε πολύ ξεκάθαροι από την αρχή ότι σε αυτήν την ομάδα έχουμε συγκεκριμένους κι αδιαπραγμάτευτους κανόνες, σήμερα λοιπόν δεν βρίσκεται στην αποστολή. Δεν είναι εύκολη κατάσταση, ούτε μια κατάσταση που θέλουμε να εμπλέκεται ο αρχηγός μας», δήλωσε ο Βάσκος τεχνικός για την ξαφνική απουσία του «Όμπα» από την αποστολή, ο οποίος μετρά μόλις 4 γκολ σε 14 εμφανίσεις στη φετινή Premier League και είναι φανερό πως διανύει την χειρότερη περίοδό του από όλες τις απόψεις στους Κανονιέρηδες.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα