Γουότφορντ - Τσέλσι 1-2: Επιστροφή στις νίκες, παραμονή στην κορυφή! (vid)

Γουότφορντ - Τσέλσι 1-2: Επιστροφή στις νίκες, παραμονή στην κορυφή! (vid)

Newsroom
Γουότφορντ - Τσέλσι 1-2: Επιστροφή στις νίκες, παραμονή στην κορυφή! (vid)

bet365

Η Τσέλσι επέστρεψε στις νίκες, επικράτησε 2-1 της Γουότφορντ και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας. Το ματς σημαδεύτηκε από την καρδιακή προσβολή που υπέστη οπαδός.

Εφιαλτικό το ξεκίνημα στο Vicarage Road, μιας και το παιχνίδι διακόπηκε στο 12ο λεπτό εξαιτίας καρδιακής προσβολής που υπέστη οπαδός της γηπεδούχου. Ο Αλόνσο ειδοποίησε άμεσα τον διαιτητή και το ιατρικό τιμ άμεσα έδωσε τις πρώτες βοήθειες. Ο φίλαθλος διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο με την κατάστασή του να είναι σταθερή! Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Λονδρέζοι επικράτησαν 2-1 της Γουότφορντ και διατηρήθηκαν στην κορυφή της Premier League. Στο 29 ο Μάουντ άνοιξε το σκορ κι έγινε ο πρώτος παίκτης της εποχής Τούχελ στους Μπλε που φτάνει διψήφιο αριθμό τερμάτων. Ωστόσο, ο Ντενις στο 43' έφερε το ματς στα ίσα για τους γηπεδούχους. Η Τσέλσι ήταν καλύτερη, πίεσε στην επανάληψη και ο Ζίγιεχ διαμόρφωσε το 2-1.

Βαθμό στο 90' η Μπράιτον, ακόμη ένα επείγον περιστατικό στο «St. Mary's»

Η βραδιά στιγματίστηκε από το καρδιακό επεισόδιο ενός οπαδού στις εξέδρες του γηπέδου της Γουότφορντ, όμως, η ανησυχία μεταφέρθηκε και σε άλλο γήπεδο με διαφορά μίας ώρας. Στο «St. Mary's», το δεύτερο ημίχρονο ανάμεσα σε Σαουθάμπτον και Λέστερ καθυστέρησε να αρχίσει, λόγω επείγοντος ιατρικού περιστατικού μετά την κατάρρευση ενός φιλάθλου των γηπεδούχων. Αφού το ματς συνεχίστηκε, οι Αλεπούδες εν τέλει απέδρασαν με τον βαθμό χάρη στο γκολ του Μάντισον στο 49', σε ένα ματς με τρία γκολ στο ημίχρονο (3' Μπεντνάρεκ, 34' Άνταμς - 22' Έβανς). Ίδιο αποτέλεσμα και στα άλλα δύο παιχνίδια, καθώς στη «μάχη» της Ευρώπης η Γουέστ Χαμ έμεινε στο 1-1 με τη Μπράιτον, η οποία βρήκε «χρυσό» buzzer-beater για να πάρει τον βαθμό στο 89' με τον Μοπέ (είχε ανοίξει το σκορ ο Σούτσεκ από το 5'). Χωρίς σκορ έληξε το ματς ανάμεσα σε Γουλβς και Μπέρνλι.


 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα