Κλοπ: «Ο Ρόμπερτσον ήταν τυχερός, πιθανότατα θα παίξει με Άρσεναλ»

Κλοπ: «Ο Ρόμπερτσον ήταν τυχερός, πιθανότατα θα παίξει με Άρσεναλ»

Newsroom
Κλοπ: «Ο Ρόμπερτσον ήταν τυχερός, πιθανότατα θα παίξει με Άρσεναλ»

bet365

Μεγάλες χαρακτήρισε τις πιθανότητες συμμετοχής του Άντι Ρόμπερτσον στο ντέρμπι με την Άρσεναλ ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος προχώρησε σε ενημέρωση για την κατάσταση τραυματισμού του Σκωτσέζου.

Ανατροπή στην υπόθεση τραυματισμού του Άντι Ρόμπερτσον, ο οποίος τελικά φαίνεται πως ξεπέρασε γρήγορα το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και είναι έτοιμος να διεκδικήσει φανέλα βασικού για το επικείμενο ντέρμπι απέναντι στην Άρσεναλ.

Παρά τις αρχικές εκτιμήσεις του επιτελείου της Λίβερπουλ για μεγάλη ζημιά στον προσαγωγό, η κατάσταση του Σκωτσέζου παρουσιάζεται φανερά βελτιωμένη, όπως και οι πιθανότητες του να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα έναντι του Κώστα Τσιμίκα.

Αυτό άφησε τουλάχιστον να εννοηθεί ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος σε δηλώσεις που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας στάθηκε στην... τύχη του Ρόμπερτσον που ενδεχομένως να επιτρέψει τη συμμετοχή του στην αναμέτρηση κόντρα στους Κανονιέρηδες.

«Θα μπορούσαμε να πούμε πως ο Ρόμπερτσον ήταν τυχερός. Ήταν περισσότερο καθυστερημένη εμφάνιση μυϊκού πόνου λόγω της έντασης των παιχνιδιών, παρά οτιδήποτε άλλο.

Ήταν αρκετά έξυπνος για να πάρει τη σωστή απόφαση, βγήκε νωρίς, κάτι που δεν κάνει συνήθως. Αλλά σε αυτή την περίπτωση είχε δίκιο, οπότε πλέον υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παίξει απέναντι στην Άρσεναλ» ήταν τα λόγια του.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα