Τζέραρντ: «Μου είπε ο Κλοπ ότι περιμένει μια μεγάλη αγκαλιά τον άλλο μήνα»

Κώστας Ζάλιαρης
Τζέραρντ: «Μου είπε ο Κλοπ ότι περιμένει μια μεγάλη αγκαλιά τον άλλο μήνα»

bet365

Ο Στίβεν Τζέραρντ παρουσιάστηκε ως ο νέος κόουτς της Άστον Βίλα και αναφέρθηκε στο μήνυμα που του έστειλε ο Γιούργκεν Κλοπ ενόψει και της συνάντησής τους στο «Άνφιλντ» στις 11 του Δεκέμβρη.

Ο Stevie G επέστρεψε στην Premier League και αναλαμβάνει για πρώτη φορά κλαμπ του κορυφαίου πρωταθλήματος στην προπονητική του καριέρα.

Άφησε την Ρέιντζερς έχοντας καταφέρει να την επαναφέρει στην κορυφή της Σκωτίας και τώρα αντικατέστησε τον Ντιν Σμιθ στην άκρη του πάγκου της. Άστον Βίλα.

Ήταν λογικό η κουβέντα στην παρουσίασή του να κινηθεί και γύρω από τη Λίβερπουλ, με την οποία οι «χωριάτες» κοντράρονται στο «Άνφιλντ» στις 11/12.

«Κρατάω επαφή με τον Κλοπ. Τον πετυχαίνω που και που στη γειτονιά γιατί βγάζει τα σκυλιά του βόλτα και μένουμε αρκετά κοντά. Μου έστειλε κι ένα μήνυμα να μου πει ότι περιμένει μια αγκαλιά τον επόμενο μήνα στο μεταξύ μας παιχνίδι.

Η Λίβερπουλ έχει έναν παγκόσμιας κλάσης προπονητή αυτή τη στιγμή και θα χαιρόμουν προσωπικά να μάθω ότι θα θα μπορούσε να υπογράψει αιώνιο συμβόλαιο για να μείνει για πάντα στην ομάδα» είπε χαρακτηριστικά ο Τζέραρντ.

Όσον αφορά το νέο κεφάλαιο της καριέρας του, σχολίασε:

«Ήταν μία δύσκολη απόφαση και έφυγα με βαριά καρδιά. Έχτισα μία φανταστική σχέση με την Ρέιντζερς και είναι ένας σύλλογος για τον οποίο έχω τεράστιο σεβασμό.

Είμαι εξαιρετικά υπερήφανος που είμαι προπονητής της Άστον Βίλα. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα στις 10 τελευταίες ημέρες και είμαι πραγματικά χαρούμενος. Ήταν μία καλή ευκαιρία να γυρίσω στην Premier League και να είμαι κοντά στην οικογένειά μου.

Όταν έγινε το κάλεσμα την περασμένη Τετάρτη, ήξερα πως αυτός ήταν ιδανικός ρόλος για μένα. Μου έλειψε να είμαι στην Premier League και να παίζω κόντρα στους κορυφαίους.

Είναι πολύ άδικο να λέγεται κάτι για σκαλοπάτι για την Λίβερπουλ. Δεν θα με ακούσετε ποτέ να λέω για σκαλοπάτι. Είμαι υπερήφανος και κολακευμένος για αυτή τη θέση και θα είμαι 100% αφοσιωμένος.

Δεν υπάρχει κάτι λάθος με όνειρα και φιλοδοξίες αλλά η Λίβερπουλ έχει έναν προπονητή παγκόσμιας κλάσης αυτή τη στιγμή και σε περίπτωση που υπέγραφε συμβόλαιο μαζί της για πάντα, εγώ θα ήμουν χαρούμενος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα