Τζέραρντ: Επίσημα ο νέος προπονητής της Άστον Βίλα

Τζέραρντ: Επίσημα ο νέος προπονητής της Άστον Βίλα

Κώστας Ζάλιαρης
Τζέραρντ: Επίσημα ο νέος προπονητής της Άστον Βίλα

bet365

Ο Στίβεν Τζέραρντ από το πρωί της Πέμπτης είναι με κάθε επισημότητα πλέον ο νέος προπονητής της Άστον Βίλα επιστρέφοντας στην λαμπερή Premier League!

Έπειτα από χρόνια εμπειρίας στο σκωτσέζικο ποδόσφαιρο, όντας ο άνθρωπος που επανέφερε την Ρέιντζερς στην κορυφή της Prermiership της χώρας και μάλιστα ολοκληρώνοντας ένα ολόκληρο πρωτάθλημα δίχως ήττα, ο Στίβεν Τζέραρντ μάζεψε τα πράγματά του από την Γλασκώβη και επέστρεψε στην Αγγλία.

Από σήμερα και για τα επόμενα 2,5 χρόνια θα είναι κάτοικος Μπέρμιγχαμ και θα εδρεύει στο «Βίλα Παρκ» ως ο προπονητής της Άστον Βίλα, στην πρώτη δουλειά του Stevie G ως πρώτος κόουτς σε ομάδα του κορυφαίου πρωταθλήματος.

Από τη στιγμή που αποχώρησε από την Λίβερπουλ και όταν τερμάτισε την ποδοσφαιρική του καριέρα, βρέθηκε για ένα διάστημα στα τμήματα υποδομής των «κόκκινων», όμως, τώρα έφτασε η στιγμής της νέας, μεγάλης πρόκλησης, με τους «χωριάτες» που θέλουν να καθιερωθούν στο ανώτατο επίπεδο του αγγλικού ποδοσφαίρου.

«Είμαι ενθουσιασμένος με το πλάνο που μου παρουσιάστηκε. Θα ήθελα να δηλώσω την ευγνωμοσύνη μου προς την Ρέιντζερς που μου επέτρεψε να βρεθώ σε ένα τόσο iconic ποδοσφαιρικό κλαμπ. Θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου το 55ο πρωτάθλημα που αποτέλεσε και ρεκόρ» ήταν τα λόγια του Τζέραρντ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα