Γουίλσιρ: «Ο Αζάρ θα ήθελε να συνεργαστεί με τον Χάου στη Νιουκάστλ»

Κώστας Τόπας
Γουίλσιρ: «Ο Αζάρ θα ήθελε να συνεργαστεί με τον Χάου στη Νιουκάστλ»

bet365

O Τζακ Γουίλσιρ με δηλώσεις του ανέφερε ότι ο Εντέν Αζάρ θα ταίριαζε στη νοοτροπία της Νιουκάστλ, με τον νέο τεχνικό της, Έντι Χάου.

Ο πρώην παίκτης της Άρσεναλ έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον 43χρονο τεχνικό, όσο ήταν στη Μπόρνμουθ. Οπως τόνισε είχαν άψογη συνεργασία κάνοντας τον αμέσως να νιώσει μέλος της ομάδας.

Μάλιστα, ο Γουίλσιρ εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο Βέλγος μεσοεπιθετικός της Ρεάλ, Εντέν Αζάρ, θα ταίριαζε στη φιλοσοφία του Χάου στη Νιουκάστλ.

«Ο Χάου ήταν υπέροχος μαζί μου, γιατί ήταν μια δύσκολη περίοδος για μένα, ερχόμενος από την Άρσεναλ. Βρέθηκα στην Μπόρνμουθ, που ήταν όλοι μαζί από την τρίτη κατηγορία, ήταν φίλοι. Μου φέρθηκαν πραγματικά με τον καλύτερο τρόπο. Ο Έντι φρόντισε ιδιαιτέρως γι’ αυτό. Ήταν εξαιρετικός με μένα σε όλο το διάστημα που βρέθηκα στην ομάδα. Ο Αζάρ, βέβαια, είναι σ’ ένα άλλο επίπεδο, αλλά θεωρώ ότι θα χαιρόταν πολύ να παίξει για έναν προπονητή όπως ο Χάου στη Νιούκαστλ. Είναι ο τύπος του προπονητή που θες να παίξεις γι’ αυτόν», ανέφερε χαρακτηριστικά στο «talkSPORT» ο Γουίλσιρ.

Ο Αζάρ πάντως δεν έχει καταφέρει να δείξει την αξία του στην Ρεάλ ενώ και οι οπαδοί της ομάδας είναι δυσαρεστημένοι από την απόδοσή του. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι σε αυτά τα δύο χρόνια παρουσίας του στη Μαδρίτη, ο Αζάρ, έχει καταγράψει μόλις 53 συμμετοχές, έχοντας απολογισμό πέντε τέρματα και εννέα ασίστ και πλέον μετράει αντίστροφα για την αποχώρησή του.

Το τελευταίο διάστημα το όνομά του έχει ακουστεί τόσο για ομάδες της Premier League, όπως Τσέλσι και Νιουκάστλ όσο και για την Γιουβέντους.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα