Ζορζίνιο για τη Χρυσή Μπάλα: «Αν δεν με ψηφίσω εγώ, ποιός θα το κάνει;»

Ζορζίνιο για τη Χρυσή Μπάλα: «Αν δεν με ψηφίσω εγώ, ποιός θα το κάνει;»

Newsroom
Ζορζίνιο για τη Χρυσή Μπάλα: «Αν δεν με ψηφίσω εγώ, ποιός θα το κάνει;»

bet365

Ο Ζορζίνιο ερωτήθηκε ποιον θα ψήφιζε για τη Χρυσή Μπάλα φέτος και αστειεύτηκε ότι θα ψήφιζε τον εαυτό του ώστε να εξασφαλίσει ότι θα πάρει έστω μία ψήφο!

Μετά από απουσία ενός χρόνου λόγω της πανδημίας του κορονoϊού, το France Football διοργανώνει και πάλι το Ballon d'Or με την τελετή απονομής να είναι προγραμματισμένη για τις 29 Νοεμβρίου.

Το βραβείο που ήταν τα τελευταία χρόνια υπόθεση... Κριστιάνο - Μέσι, με τον Λούκα Μόντριτς πριν τρία χρόνια να σπάει τον «δικομματισμό» διεκδικείται φέτος κατά πλειοψηφία από παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι και της Τσέλσι.

Ο 29χρονος χαφ Ζορζίνιο (εκ των υποψηφίων) κατέκτησε φέτος το Champions League με τους «μπλε» πριν παίξει καθοριστικό ρόλο στον θρίαμβο της Ιταλίας στο Euro 2020.

Όταν ερωτήθηκε για το πού θα έδινε την ψήφο του ανέφερε αστειευόμενος ότι θα ψήφιζε τον εαυτό του για να βεβαιωθεί ότι θα λάβει έστω μία ψήφο! Ωστόσο όταν η συζήτηση σοβάρεψε παραδέχτηκε ότι ο Κέβιν Ντε Μπρόινε θα ήταν η πραγματική επιλογή του.

«Αν δεν με ψηφίσω ποιος θα το κάνει; Θέλω τουλάχιστον μία ψήφο. Αστειεύομαι», είπε συγκεκριμένα στο ESPN.

«Θα ψήφιζα τον Ντε Μπρόινε για όλα όσα κάνει και για το όμορφο ποδόσφαιρο που παίζει τα τελευταία χρόνια . Είναι υπέροχο να τον βλέπεις να παίζει γιατί καταλαβαίνει το ποδόσφαιρο, είναι ένας παίκτης με νοημοσύνη πάνω από το μέσο όρο», πρόσθεσε.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι μόνο τέσσερις χαφ (Λουίς Φίγκο το 2000, Πάβελ Νέντβεντ το 2003, Κακά το 2007 και Λούκα Μόντρις το 2018) έχουν κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα τα τελευταία 20 χρόνια.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα