Σόλσκιερ: «Ο Ράσφορντ πρέπει να δώσει προτεραιότητα στο ποδόσφαιρο»

Σόλσκιερ: «Ο Ράσφορντ πρέπει να δώσει προτεραιότητα στο ποδόσφαιρο»

Κώστας Τόπας
Σόλσκιερ: «Ο Ράσφορντ πρέπει να δώσει προτεραιότητα στο ποδόσφαιρο»

bet365

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ αφού πρώτα αποθέωσε τον Μάρκους Ράσφορντ, στη συνέχεια δήλωσε πως ο νεαρός Άγγλος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα πρέπει να δώσει περισσότερη προσοχή στις ποδοσφαιρικές του υποχρεώσεις.

Ο νεαρός επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι ένας μεγάλος πρωταθλητής, τόσο εντός όσο κι εκτός γηπέδου, χάρη στην κοινωνική δέσμευση και τον τρόπο επικοινωνίας του.

Αφού πρώτα ανέδειξε τον εαυτό του με σημαντικές πρωτοβουλίες για την καταπολέμηση των ανισοτήτων στη σημερινή κοινωνία και ειδικότερα για να βοηθήσει όλα εκείνα τα παιδιά που παλεύουν για να έχουν ένα πλήρες γεύμα κάθε ημέρα, ο Μάρκους Ράσφορντ πρόσφατα ανακηρύχθηκε κι επίτιμος διδάκτορας στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ.

Ο προπονητής του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Άγγλο επιθετικό, ωστόσο τόνισε πως πλέον θα πρέπει να επικεντρωθεί περισσότερο στις ποδοσφαιρικές του υποχρεώσεις.

«Είναι στην καλύτερη ηλικία και έχει την πολυτέλεια να παίζει για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και για την εθνική του ομάδα. Ο Μάρκους έχει κάνει αξιοσημείωτα και φανταστικά πράγματα, εκτός γηπέδων. Τώρα όμως ίσως πρέπει να δώσει προτεραιότητα στο ποδόσφαιρο. Ο Μάρκους ξέρει ότι θέλουμε πολλά από αυτόν, αλλά θα του δώσουμε το χρόνο να επιστρέψει στην κατάλληλη φόρμα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νορβηγός τεχνικός.

Ο Ράσφορντ, υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στον ώμο, τον περασμένο Αύγουστο κι αναμένεται να επιστρέψει στα γήπεδα στις αρχές του επόμενου μήνα.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα