Ο Ράσφορντ τιμήθηκε με διδακτορικό από το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ!

Ο Ράσφορντ τιμήθηκε με διδακτορικό από το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ!

Newsroom
Ο Ράσφορντ τιμήθηκε με διδακτορικό από το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ!

bet365

Στα 24 του χρόνια, ο Μάρκους Ράσφορντ έλαβε τιμητικό διδακτορικό δίπλωμα από το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ για το έργο του κατά της παιδικής φτώχιας κι έγινε ο νεότερος δόκτωρ του πανεπιστημίου!

Είναι ακτιβιστής, MBE, ήρωας για εκατομμύρια παιδιά στο Ηνωμένο Βασίλειο που βρίσκονται στο φάσμα της φτώχιας και παράλληλα ένας από τους κορυφαίους Άγγλους ποδοσφαιριστές. Πλέον, ο Μάρκους Ράσφορντ είναι και επίτιμος διδάκτωρ, ο νεότερος, μάλιστα, στην ιστορία του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ!

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είδε το έργο του να αναγνωρίζεται για μία ακόμη φορά και να τιμάται από το πανεπιστήμιο της πόλης του, στο πλαίσιο της τελετής που έλαβε χώρα στο «Ολντ Τράφορντ», παρουσία μεταξύ άλλων του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον!

«Είναι ξεχωριστό να βρίσκομαι εδώ, μπροστά στον σπουδαίο Σερ Άλεξ και σε όλους όσοι έχουν παίξει τεράστιο ρόλο στο ταξίδι μου ως τώρα. Είμαι εδώ για να λάβω το τιμητικό διδακτορικό δίπλωμα για το έργο μου γύρω από την παιδική φτώχεια», δήλωσε κατά την αποδοχή του διπλώματος ο 24χρονος Άγγλος σταρ, με την πρυτανεία του Πανεπιστημίου να του απονέμει τον διδακτορικό τίτλο μεταξύ άλλων «για την ενεργή φιλανθρωπική του δράση και την καλά προωθημένη καμπάνια του κατά της παιδικής φτώχιας, καθώς και για τα εξαιρετικά αγωνιστικά του κατορθώματα στο χορτάρι».

Η φανέλα του δόκτωρα, Μάρκους Ράσφορντ

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα