Δεν πείθονται για εμβολιασμό οι ποδοσφαιριστές της Premier League και υπερασπίζονται θεωρίες του Μπιλ Γκέιτς

Κώστας Τόπας
Δεν πείθονται για εμβολιασμό οι ποδοσφαιριστές της Premier League και υπερασπίζονται θεωρίες του Μπιλ Γκέιτς

bet365

Μεγάλο πρόβλημα έχει δημιουργηθεί στην Premier League, καθώς οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές των ομάδων δεν πείθονται κι αρνούνται τον εμβολιασμό και υπερασπίζονται θεωρίες του Μπιλ Γκέιτς αλλά και την δύναμη των βιταμινών.

Μόνο επτά σύλλογοι στην Premier League έχουν εμβολιάσει όλη την ομάδα με δύο δόσεις, επομένως πάνω από το 50% των αγγλικών συλλόγων δεν έχουν ικανοποιητικές… επιδόσεις σε σχέση με το πρόγραμμα εμβολιασμού.

Μάλιστα σύμφωνα με την «Daily Mail», υπάρχουν ποδοσφαιριστές που στα αποδυτήρια των ομάδων τους, επηρεάζουν αρνητικά τους συμπαίκτες τους, παροτρύνοντας τους μην εμβολιαστούν, λέγοντας τους θεωρίες του Μπιλ Γκέιτς αλλά και την δύναμη των βιταμινών.

Πάντως, ο πρωθυπουργός της Αγγλίας, Μπόρις Τζόνσον έχει επεξεργαστεί Σχέδιο Β΄ για την περίπτωση όπου η πανδημία θα αρχίσει να επεκτείνεται εκτός ελέγχου. Σε αυτή την περίπτωση, τότε τόνισε ότι θα ληφθούν σταδιακά αυστηρότερα μέτρα, όπως η καθιέρωση υγειονομικού διαβατηρίου, η υποχρεωτικότητα της μάσκας και των πιστοποιητικών Covid για ορισμένους χώρους και η επέκταση της τηλεργασίας.

Φυσικά υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για τους ποδοσφαιριστές, καθώς σε περίπτωση που το Σχέδιο Β' εφαρμοστεί, ενδέχεται να αποκλειστούν κι από τα γήπεδα και να μην έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε αγώνες.

Από την πλευρά της πάντως η Premier League, προκειμένου να πείσει τους ποδοσφαιριστές να εμβολιαστούν, γνωστοποίησε ότι θα επιβραβεύσει τις ομάδες που έχουν το μεγαλύτερο ποσοστό εμβολιασμών.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα