Λίβερπουλ: Ο Έλιοτ χάρισε φανέλα και παπούτσια σε πιτσιρικά που νοσηλευόταν στο διπλανό κρεβάτι! (pic)

Λίβερπουλ: Ο Έλιοτ χάρισε φανέλα και παπούτσια σε πιτσιρικά που νοσηλευόταν στο διπλανό κρεβάτι! (pic)

bet365

Μεγαλείο ψυχής και δύναμης από τον 18χρονο Χάρβεϊ Έλιοτ, ο οποίος παρά το ότι διακομίστηκε στο νοσοκομείο με σπασμένο αστράγαλο, έδωσε χαρά στον διπλανό ασθενή του

Στο Νησί μιλούν με τα καλύτερα λόγια για εκείνον. Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν μπορούσε να κρύψει τον θυμό και την απογοήτευσή του για τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη. Ο Χάρβεϊ Έλιοτ στάθηκε άτυχος, (δεν) είδε τον Πάσκαλ Στράουκ να του διπλώνει τον αστράγαλο, αλλά από την πρώτη στιγμή έδειξε το θάρρος του και το μεγαλείο ψυχής του. Το πρώτο με το άμεσο post στο Instagram όπου δήλωσε έτοιμος για το μακρύ ταξίδι της αποθεραπείας του (χωρίς να έχει γίνει γνωστό το ακριβές διάστημα απουσίας), το δεύτερο με την σπάνια πρωτοβουλία του να χαρίσει τη φανέλα και τα παπούτσια του από το ματς κόντρα στη Λιντς στον νεαρό ασθενή που συνάντησε στο διπλανό κρεβάτι του νοσοκομείου!

Ο πιτσιρικάς βρέθηκε στο νοσοκομείο έχοντας σπάσει το χέρι του επίσης εν ώρα ποδοσφαιρικού ματς και πόζαρε τρισευτυχισμένος, δίχως να... νιώθει τον πόνο ή να πτοείται από τον γύψο στο αριστερό του χέρι, με τους γονείς του να μοιράζονται μέσω social media τη φωτογραφία από το απρόσμενο δώρο που του έκανε ο μέσος των Reds.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα