Κλοπ: «Πολύ άσχημος ο τραυματισμός του Έλιοτ»

Κλοπ: «Πολύ άσχημος ο τραυματισμός του Έλιοτ»

Newsroom
Κλοπ: «Πολύ άσχημος ο τραυματισμός του Έλιοτ»

bet365

Σοκαρισμένος παραμένει ο Γιούργκεν Κλοπ με τον ανατριχιαστικό τραυματισμό του Χάρβεϊ Έλιοτ, τονίζοντας πως τα πράγματα δείχνουν πολύ άσχημα για τον 18χρονο Άγγλο.

Άσχημα είναι τα πράγματα για τον Χάρβεϊ Έλιοτ, ο οποίος υπέστη ανατριχιαστικό τραυματισμό κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Λιντς και αναγκάστηκε να αποχωρήσει με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο.

Η σοβαρότητα του τραυματισμού φάνηκε από την πρώτη στιγμή, με τον αστράγαλο του Άγγλου να γυρίζει τελείως έπειτα από το μαρκάρισμα που δέχθηκε από τον Στράουκ και το ιατρικό τιμ της Λίβερπουλ να τρέχει κατευθείαν προς το μέρος νεαρού άσου για να του παρέχει τις πρώτες βοήθειες.

Μετά το φινάλε του ματς, ο Γιούργκεν Κλοπ παραδέχθηκε πως τα πράγματα δεν δείχνουν καθόλου καλά για άτυχο 18χρονο, ο οποίος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με εξάρθρωση αστραγάλου.

«Είναι πολύ άσχημος τραυματισμός. Εξαρθρώθηκε ο αστράγαλος του και το ιατρικό επιτελείο προέβη σε επανατοποθέτηση. Αυτή την ώρα βρίσκεται στο νοσοκομείο και πλέον αναμένουμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων» ανέφερε ο Γερμανός τεχνικός.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα