Λιντς - Λίβερπουλ: Τρομακτικός τραυματισμός του 18χρονου Έλιοτ, αποχώρησε με φορείο (vid)

Λιντς - Λίβερπουλ: Τρομακτικός τραυματισμός του 18χρονου Έλιοτ, αποχώρησε με φορείο (vid)

bet365

Σοκαριστική στιγμή στο 59ο λεπτό του Λιντς-Λίβερπουλ, ο Στράουκ «δίπλωσε» το πόδι του 18χρονου Χάρβεϊ Έλιοτ, ο οποίος αποχώρησε με το φορείο και αναμένεται το μέγεθος του τραυματισμού του. Αποβλήθηκε ο Ολλανδός αμυντικός.

Τρομερά άτυχος στάθηκε ο Χάρβεϊ Έλιοτ, το 18χρονο ταλέντο της Λίβερπουλ, ο οποίος αποχώρησε με αναγκαστική αλλαγή μετά από ανατριχιαστικό τραυματισμό.

Στο 59' του αγώνα, ο Πάσκαλ Στράουκ δίπλωσε το πόδι του νεαρού Άγγλου και άπαντες στο «Έλαντ Ρόουντ» κατάλαβαν ότι τα πράγματα είναι σοβαρά. Το ιατρικό επιτελείο έσπευσε αμέσως για τις πρώτες βοήθειες, με τον Κώστα Τσιμίκα και όλους τους συμπάικτες του που βρίσκονταν στον πάγκο των Reds, κοντά στο σημείο του τραυματισμού, να πιάνουν εμφανώς σαστισμένοι τα κεφάλια τους.

Αν μπορεί να θεωρηθεί ως θετικό στοιχείο, ο Έλιοτ αποχώρησε λίγα λεπτά αργότερα με το φορείο και ανταπέδωσε το χειροκρότημα στους φίλους της Λιντς που τον αποθέωσαν κατά την αλλαγή του, δείχνοντας να μην σφαδάζει από τους πόνους κι επομένως να έχει αποφύγει τα χειρότερα.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα