Λίβερπουλ - Τσέλσι: Στον πάγκο ο Τσιμίκας, βασικός ο Ρόμπερτσον!

Λίβερπουλ - Τσέλσι: Στον πάγκο ο Τσιμίκας, βασικός ο Ρόμπερτσον!

bet365

O Kώστας Τσιμίκας ήταν βασικός στα πρώτα δύο ματς της Premier League εναντίον της Νόριτς και της Μπέρνλι, αλλά στο σημερινό ντέρμπι της Λίβερπουλ εναντίον της Τσέλσι ο Γιούργκεν Κλοπ επαναφέρει τον Αντι Ρόμπερτσον στο αρχικό σχήμα της ομάδας του.

O Αντι Ρόμπερτσον είναι πλέον απόλυτα υγιής και έτοιμος και ο Γιούργκεν Κλοπ προτίμησε τον αρχηγό της Εθνικής Σκωτίας αντί του Κώστα Τσιμίκα στην αρχική ενδεκάδα της Λίβερπουλ στο σημερινό ντέρμπι του «Ανφιλντ» εναντίον της Τσέλσι.

Ο Ελληνας διεθνής μπακ ήταν «βασικός» στα πρώτα δυο ματς της Λίβερπουλ (3-0 εκτός έδρας επί της Νόριτς και 2-0 εντός έδρας εναντίον της Μπέρνλι με ασίστ του Τσιμίκα στον Ντιόγκο Ζότα), αλλά σήμερα θα μείνει στον πάγκο, καθώς ο Κλοπ προτιμά τον Iron Ρόμπερτσον. O Σκωτσέζος είχε υποστεί δοβαρό διάστρεμμα στον αστράγαλο, στο τελευταίο φιλικό της Λίβερπουλ εναντίον της Αθλέτικ Μπιλμπάο, στις 8 Αυγούστου.

Μίνι έκπληξη μπορεί να θεωρηθεί και η επιλογή του Φιρμίνο αντί του Ζότα στην αρχική ενδεκάδα της Λίβερπουλ η οποία αποτελείται από τους: Αλισον - Αλεξάντερ - Αροντλ, Ρόμπερτσον, Φαν Ντάικ, Μάτιο - Φαμπίνιο, Ελιοτ, Χέντερσον - Μανέ, Σαλάχ, Φιρμίνο.

Η ενδεκάδα της Λίβερπουλ εναντίον της Τσέλσι

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα