Κριστιάνο Ρονάλντο: Ενα... κόκκινο κουίζ για τον CR7!

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ενα... κόκκινο κουίζ για τον CR7!

bet365

Η μεγάλη επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι γεγονός και το Gazzetta γυρίζει πίσω το χρόνο με ένα... διαβολικό κουίζ για τον Πορτογάλο.

Κριστιάνο, η μεγάλη επιστροφή! O Ρονάλντο ξανά στα κόκκινα, έτοιμος να ζήσει στιγμές από τα παλιά. Ο Πορτογάλος σταρ γύρισε στο Ολντ Τράφορντ, εκεί όπου είδε την καριέρα του να εκτοξεύεται. Γκολ, ρεκόρ, διακρίσεις, με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να είναι ο άνθρωπος που στάθηκε δίπλα του σαν «πατέρας». Το deal «έκλεισε» στα 15 εκατομμύρια ευρώ συν 8 σε μπόνους και ο Πορτογάλος υπέγραψε για δύο χρόνια, έχοντας συμφωνήσει σε όλα με τους ανθρώπους της Γιουνάιτεντ.

Για μια εξαετία, ο Πορτογάλος «μάγεψε» το Νησί κι έγραψε ιστορία στον σύλλογο, με τα κατορθώματά του να προκαλούν δέος ως και σήμερα. Είτε ως καθαρόαιμος εξτρέμ, είτε στη μετάβασή του σε σκόρερ ολκής, τα highlights, οι απίθανες εμπνεύσεις, τα γκολ και οι μοναδικές βραδιές που χάρισε στη Γιουνάιτεντ δύσκολα χωράνε σε ένα βίντεο. Και η αναβίωσή τους στο «Ολντ Τράφορντ» μετράει αντίστροφα! To Gazzetta σας γυρίζει πίσω με ένα κουίζ αφιερωμένο στον Κριστιάνο της Μάντσεστερ.


Loading...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα