AS: «Ο Κριστιάνο συμφώνησε με τη Μάντσεστερ Σίτι»

AS: «Ο Κριστιάνο συμφώνησε με τη Μάντσεστερ Σίτι»

AS: «Ο Κριστιάνο συμφώνησε με τη Μάντσεστερ Σίτι»

bet365

Το πρώτο βήμα για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε η Μάντσεστερ Σίτι, με την «AS» να γράφει πως ο Πορτογάλος σούπερ σταρ συμφώνησε στην πρόταση διετούς συμβολαίου για 15 εκατ. τον χρόνο. «Εμπόδιο» παραμένει η Γιουβέντους.

Η πρόθεση του Κριστιάνο Ρονάλντο να αποχωρήσει άμεσα από τη Γιουβέντους και τη Serie A απέκτησε, πλέον, και τυπικό χαρακτήρα. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ φέρεται να συμφώνησε στην πρόταση της Μάντσεστερ Σίτι για συμβόλαιο ως το 2023 με απολαβές 15 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, αν και ακόμη χρειάζεται να διευθετηθούν επιμέρους λεπτομέρειες.

Το βασικό «εμπόδιο» στην υπόθεση παραμένει η Γιουβέντους και οι οικονομικές της απαιτήσεις. Μετά και τη συνάντηση του Ζόρζε Μέντες με τη διοίκηση της Γηραιάς Κυρίας, η οποία ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να αφήσει ελεύθερο τον CR7 και αξιώνει τουλάχιστον 25 εκατομμύρια ευρώ, οι Πολίτες θα πρέπει να βάλουν «νερό στο κρασί» τους και να καταβάλουν αυτό το ποσό αν θέλουν να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή πριν από τη διορία της 31ης Αυγούστου.

Η λύση πιθανόν να βρίσκεται κάπου στη μέση. Οι Μπιανκονέρι έχουν επίσης υποδείξει ότι ενδιαφέρονται για ανταλλαγή του Ρονάλντο με τον Γκάμπριελ Ζέσους, ο Πεπ Γκουαρδιόλα, όμως, εμφανίζεται εντελώς αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο κι αντ' αυτού, φέρεται να αντιπροτείνει ως έμψυχο αντάλλαγμα τον Ραχίμ Στέρλινγκ.

Γιούβε σε Μέντες: «Άμεσα η μεταγραφή, αλλιώς...»

Η αποστολή του Μέντες στο Τορίνο δεν κράτησε περισσότερες από 18 ώρες. Μετά τη συνάντηση με τους ηγέτες της Γιουβέντους, ο Πορτογάλος μεγαλοατζέντης κατευθύνθηκε στο αεροδρόμιο «Caselle» για να μπει στο ιδιωτικό του αεροπλάνο και να αναζητήσει τα χρήματα για την... αποχώρηση του CR7. Στη βαλίτσα του υπήρχε και μια πολύ αυστηρή προθεσμία «Αν η διαπραγμάτευση δεν γίνει τις επόμενες ώρες, τότε η Γιουβέντους δεν θα τον αφήσει». Αυτό άλλωστε του μετέφεραν στη συνάντηση οι Αριβαμπένε, Τσερουμπίνι και Νέντβεντ, με τις σχέσεις των δύο πλευρών να είναι τεταμένες. Ετσι, ο Μέντες καλείται να βρει άμεσα πρόταση 25 εκατομμυρίων ευρώ για να πείσει τη Γιούβε να τον αφήσει ελεύθερο.

Photo Credits: Getty Images

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα