Κριστιάνο - Μάντσεστερ Σίτι: «Πρόταση για δύο χρόνια με 15 εκατ. ευρώ ετήσιες απολαβές»

Κριστιάνο - Μάντσεστερ Σίτι: «Πρόταση για δύο χρόνια με 15 εκατ. ευρώ ετήσιες απολαβές»

bet365

Επίσημη κίνηση για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο επιχειρεί η Μάντσεστερ Σίτι τις τελευταίες ώρες, με το «Sky Italia» να κάνει λόγο για πρόταση διετούς συμβολαίου 15 εκατ. τον χρόνο. «Αγκάθι» οι απαιτήσεις της Γιουβέντους.

Τη «βόμβα» με την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο προσπαθεί να πυροδοτήσει η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία φέρεται να έχει καταθέσει επίσημη πρόταση συνεργασίας στον Πορτογάλο σούπερ σταρ για δύο χρόνια.

Όπως αναφέρει ο έγκυρος Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο και το «Sky Italia», οι Πολίτες προσφέρουν συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές τα 14-15 εκατομμύρια ευρώ στον CR7, ο οποίος τα τελευταία 24ωρα διαδιδόταν όλο και πιο έντονα ότι έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει φέτος από τη Γιουβέντους και βλέπει τον εαυτό του στη Γαλάζια πλευρά του Μάντσεστερ.

Το βασικό «αγκάθι» στο deal ως τώρα είναι ότι η Σίτι δεν επιθυμεί να πληρώσει το παραμικρό στη Γιουβέντους για τη μεταγραφή, πόσω μάλλον τα 30 εκατ. ευρώ που φέρεται να αξιώνει για την πώλησή του και για αυτό δεν έχει κάνει καν επίσημη πρόταση προς τον σύλλογο. Οι Μπιανκονέρι, οι οποίοι από τη μεριά τους δεν θέλουν να χάσουν τον Κριστιάνο για το τίποτα έναν χρόνο πριν μείνει ελεύθερος, εξέφρασαν ενδιαφέρον για τον Γκάμπριελ Ζέσους, ως έμψυχο αντάλλαγμα αντί του Πορτογάλου, ωστόσο, ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν έχει ανάψει το «πράσινο φως» για μια τέτοια κίνηση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Παρί Σεν Ζερμέν δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ σοβαρά για την απόκτησή του, με αποτέλεσμα η μόνη ρεαλιστική επιλογή για το μέλλον του να είναι η Μάντσεστερ Σίτι, που κατά πάσα πιθανότητα έχασε τον Χάρι Κέιν για φέτος το καλοκαίρι, μετά την απόφαση του Άγγλου φορ να παραμείνει στην Τότεναμ.

Πλέον, ο ατζέντης του Κριστιάνο, Ζόρζε Μέντες, βρίσκεται στο Τορίνο για να συζητήσει με τη διοίκηση της Γιουβέντους για το μέλλον του πελάτη του και τις επόμενες ώρες δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις που θα φέρουν τον CR7 πιο κοντά στο αντίπαλο στρατόπεδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, της οποίας τη φανέλα φόρεσε για έξι διαδοχικές σεζόν στο παρελθόν.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα