Ντόρτμουντ: Ο Ραϊόλα προσέφερε τον Χάαλαντ στην Τσέλσι ζητώντας μυθικό συμβόλαιο

Κώστας Τόπας
Ντόρτμουντ: Ο Ραϊόλα προσέφερε τον Χάαλαντ στην Τσέλσι ζητώντας μυθικό συμβόλαιο

bet365

Ο Μίνο Ραϊόλα, προσέφερε τον Έρλινγκ Χάαλαντ στην Τσέλσι και ζήτησε από τους «μπλε» να προσφέρουν στον Νορβηγό επιθετικό συμβόλαιο, με σχεδόν 1 εκατομμύριο ευρώ εβδομαδιαίες απολαβές!

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ είναι περιζήτητος σε όλη την Ευρώπη μιας και κάθε κορυφαίο κλαμπ θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της. Το θέμα βέβαια είναι η στάση της Ντόρτμουντ, η οποία δεν επιθυμεί την πώληση του και μάλιστα χωρίς να βάλει αρκετά χρήματα στα ταμεία της.

Ειδικά μετά την πώληση του Τζέιντον Σάντσο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι Βεστφαλοί δεν θέλουν με τίποτα να χάσουν ακόμη έναν top class ποδοσφαιριστή του ρόστερ τους. Ωστόσο, πριν από μερικές εβδομάδες η Τσέλσι είχε βγει στο μεταγραφικό παζάρι, αναζητώντας έναν ποδοσφαιριστή για την κορυφή της επίθεσης της.

Σύμφωνα με την γερμανική «Bild», ο ατζέντης του Χάαλαντ, Μίνο Ραϊόλα είχε ξεκινήσει συζητήσεις με τους πρωταθλητές Ευρώπης για την πιθανή έναρξη της συνεργασίας τους. Ωστόσο, οι απαιτήσεις του ισχυρού Ιταλού ατζέντη κρίθηκαν απαγορευτικές από την διοίκηση της Τσέλσι.

Κι αυτό διότι ο Ραϊόλα ζήτησε ο Χάαλαντ να αμείβεται με σχεδόν 1 εκατομμύριο ευρώ την εβδομάδα! Οπως επίσης επιθυμία του ήταν να βάλει και ο ίδιος χρήματα στην τσέπη του από το «deal» και συγκεκριμένα 40 εκατομμύρια ευρώ. Η συμφωνία θα ήταν για τα επόμενα πέντε χρόνια, η οποία θα κόστιζε στην Τσέλσι 320 εκατομμύρια ευρώ!

Η λονδρέζικη ομάδα προφανώς και δεν έκανε αποδεκτούς τους όρους που έθεσε ο Ραϊόλα κι έτσι στράφηκε στην περίπτωση του Ρομέλου Λουκάκου, τον οποίο κι απέκτησε από την Ίντερ έναντι 115 εκατομμυρίων ευρώ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα