Σάντσο: Επίσημη η συμφωνία για τη μεταγραφή στη Γιουνάιτεντ!

Σάντσο: Επίσημη η συμφωνία για τη μεταγραφή στη Γιουνάιτεντ!

bet365

Ο Τζέιντον Σάντσο πρέπει να λογίζεται παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού η Ντόρτμουντ ανακοίνωσε τη συμφωνία με τους «κόκκινους διαβόλους» έναντι 85 εκατομμυρίων ευρώ!

Οι επαφές είχαν ενταθεί από το απόγευμα της Τετάρτης και τελικά εκεί φαίνεται ότι βρέθηκε και η χρυσή τομή ανάμεσα στα δύο εμπλεκόμενα κλαμπ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ο Τζέιντον Σάντσο που ανδρώθηκε στην Σίτι και άνοιξε τα φτερά του μακριά από τον Πεπ Γκουαρδιόλα επιλέγοντας την Bundesliga και την Μπορούσια Ντόρτμουντ, επιστρέφει στο Μάντσεστερ, όμως στην κόκκινη πλευρά της πόλης.

Η Γιουνάιτεντ θα τον κάνει οριστικά δικό της με την ολοκλήρωση του Euro, ο παίκτης έχει ήδη συμφωνήσει για συμβόλαιο πέντε ετών και το κόστος της μεταγραφής φτάνει στα 85 εκατομμύρια ευρώ.

Ανακοίνωση για Σάντσο και από τη Γιουνάιτεντ

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως έχει φτάσει σε συμφωνία με την Μπορούσια Ντόρτμουντ για τη μεταγραφή του Τζέιντον Σάντσο. Οι υπογραφές αναμένεται να πέσουν όταν συμφωνηθούν οι προσωπικοί όροι και οι ιατρικές εξετάσεις του ποδοσφαιριστή μετά το τέλος του Euro», αναφέρει η ανακοίνωση του αγγλικού συλλόγου που βάζει στο ρόστερ της έναν εκ των κορυφαίων εξτρέμ της Αγγλίας.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα