Άστον Βίλα: Νίκησε την Άρσεναλ στη μεταγραφή Μπουεντία

Άστον Βίλα: Νίκησε την Άρσεναλ στη μεταγραφή Μπουεντία

bet365

Ο MVP της Νόριτς τη φετινή σεζόν και βασικός στόχος της Άρσεναλ, Εμιλιάνο Μπουεντία, «έκλεισε» στην Άστον Βίλα, η οποία και θα καταβάλει περίπου 35 εκατ. ευρώ στα Καναρίνια για την απόκτησή του.

Το κόλπο-γκρόσο στην περίπτωση του Εμιλιάνο Μπουεντία έκανε η Άστον Βίλα, παίρνοντας τη «μπουκιά» από το στόμα της Άρσεναλ!

Οι Κανονιέρηδες είχαν το πάνω χέρι το τελευταίο διάστημα για τη μεταγραφή του Αργεντινού χαφ, ο οποίος ήταν ο κορυφαίος παίκτης της φετινής Championship και πολύτιμο γρανάζι για την άνοδο της Νόριτς του Δημήτρη Γιαννούλη στην Premier League. Ωστόσο, οι Villans μπήκαν «σφήνα» και κατάφεραν να «κλείσουν» πρώτοι το deal, δίνοντας τα χέρια με την πλευρά του παίκτη στους προσωπικούς όρους του συμβολαίου.

Το deal αγγίζει τα 35 εκατομμύρια ευρώ και με τα μπόνους μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 45, ποσό ρεκόρ στην ιστορία της Νόριτς, ενώ ο παίκτης έχει περάσει ήδη από ιατρικά τεστ στην Αργεντινή, όπου βρίσκεται με την αποστολή της Αλμπισελέστε.

Έτσι, η ομάδα του Μίκελ Αρτέτα θα πρέπει να εστιάσει σε άλλους στόχους για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, η οποία έχει αδειάσει για τα καλά μετά και το τέλος του δανεισμού των Θεμπάγιος-Όντεγκααρντ από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπουεντία είχε πωληθεί στη Νόριτς από τη Χετάφε για μόλις 1,5 εκατομμύριο ευρώ!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα